Diane von Furstenberg Hayworth CEO GRASP


Ik heb deze greep de hele dag in de gaten gehad. Ooit omdat ik verliefd werd op de Botkier James Leather Hobo, ben ik op zoek geweest naar andere tassen met een soortgelijk kleurenschema. Dus ik heb de kleur gevonden die ik leuk vind en in een kleinere versie. Nu kan ik niet beslissen welke ik leuker vind. Er is iets oh zo schattig en koppig aan deze tas dat ik echt denk dat ik het misschien voor mezelf moet pakken.

Toegegeven, het is hier een beetje een koude dag, maar ik denk er al aan om mijn voorjaarsgarderobe op te spureren en dat zou natuurlijk mijn handtascollectie omvatten. Deze Diane von Furstenberg Hayworth CEO GRASP moet misschien de eerste nieuwe tas zijn die mijn voorjaarscollectie bijwerkt. De vouwoverschrijdende denimleren greep heeft zichtbare zweepstik rond de randen en uitsparingshandgrepen. U kunt het vastgrijpende uitgevouwen dragen voor veel meer ruimte of gevouwen voor een veel meer compacte koppeling. Vind je het zo schattig als ik? Ga door Shopbop voor $ 450.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *