Preview: Louis Vuiton Core Values ​​Campaign


Louis Vuitton bracht ons nieuws en een beeld van de nieuwe Louis Vuitton Core Values ​​iconen. Staat afscheid van de Coppolas en hallo tot drie nieuwe uitstekende cijfers. Louis Vuitton herdenkt de 40e verjaardag van de verovering van de mens van de maan en toont Buzz Aldrin, Jim Lovell, evenals Sally Trip als hun kernwaardenpictogrammen.

De foto van Annie Leibovitz is niet alleen geweldig, maar ook boeiend, met drie personen die een vergelijkbare prestatie hebben bereikt die onvoorstelbaar leek. Louis Vuitton heeft een methode ontdekt om te beïnvloeden met deze kernwaardencampagne en blijft zowel boven als daarbuiten bereiken.

Buzz Aldrin, die in het programma van het historische Apollo 11 doelstelling met Neil Armstrong op 20 en 21 juli 1969 doelstelling, uiteindelijk de tweede man was die voet op de maan zette; Jim Lovell, de commandant van de noodlottige Apollo 13-doelstelling in 1970, die −s de wereld bekeek met ingehouden adem ∠’geleid zijn team terug naar de veiligheid van de aarde; Naast Sally Ride, die in 1983 de allereerste Amerikaanse dame werd die zich in het gebied waagde als teamlid van Area Shuttle Challenger.

De nieuwe visual, gefotografeerd toen meer door Annie Leibovitz, werd op de hoge plateaux van de Californische woestijn neergeschoten, vanwaar, op een verwijdernacht, de maan een bijna bovennatuurlijke intensiteit krijgt. De drie astronauten worden afgebeeld om stilletjes de lucht te onderzoeken van de gehavende pick -up truck waarin ze deze reis samen hebben ondernomen, elk geen twijfel over een buitengewone herinnering. Naast hen op de truck is de Icare -reistas van Louis Vuitton in Monogram Canvas, een toespeling op de mythologische held die eveneens droomde van vluchten. De slogan, in een echo van de beroemde woorden van Neil Armstrong in 1969, stelt: “Sommige Journeys Modification Humanity Forever”.

Antoine Arnault, hoofd communicatie bij Louis Vuitton, zegt: “Met deze nieuwste indrukwekkende uitvoering van de bekroonde kernwaardencampagne, hebben Louis Vuitton en haar marketingbedrijf Ogilvy & Mather hun vermogen bewezen om de grenzen te verleggen wanneer het opnieuw was. Gebied vertegenwoordigt de laatste grens, evenals de maan is de bestemming waarboven nog geen man heeft gereisd. ‘

Tegelijkertijd introduceert Louis Vuitton in de allereerste geïntegreerde pers en digitale marketingcampagne een toegewijde website ∠‘Louisvuittonjourneys.com – waarop Buzz Aldrin, Jim Lovell en Sally Trip precies bespreken hoe de ervaring van het gebied hun leven heeft gewijzigd hun leven veranderde , die een interessant inzicht biedt in de printvisuele visual van Annie Leibovitz. De site bereikt een zekere mate van interactiviteit die ongeëvenaard is voor Louis Vuitton, waardoor web individuen de interviews kunnen bekijken alsof ze echt aanwezig waren door ze bijvoorbeeld te spelen in elke vorm van volgorde die ze willen, inzoomen op een privé -astronaut, of De reacties van één astronaut bekijken op wat je meer zegt. De interviews, die werden gefilmd met drie afzonderlijke filmcamera’s om een ​​vreemde, zwaartekracht tartende ambiance te produceren, alsof de astronauten inderdaad in de ruimte waren, kunnen ook worden gedownload naar een computer, mp3 of mobiele telefoon. Evenzo is te zien op Louisvuittonjourneys.com een ​​video maken van de interviews, naast een focus op het klimaatproject, onder leiding van Nobelprijskampioen Al Gore, waaraan Louis Vuitton een donatie doet namens de drie astronauten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *