Gap canvas carry


Oké, dus we willen allemaal en houden van die high -end tassen. Maar ik zal niet liegen; Ik kan me gewoon niet alles veroorloven wat ik wil. Ik kan proberen het steeds opnieuw voor mezelf te rechtvaardigen, maar als het geld er niet is, kan ik de kaart niet vegen. Voor de gal met een budget of alleen de meid die een tas nodig heeft die elk beetje slijtage kan gebruiken dat we in het dagelijks leven ervaren, heeft Gap een aantal geweldige oplossingen. Een van de beste en meest economische carry -opties die ik in een tijdje heb gezien, is de Gap Canvas Tote. Deze draagtas is verkrijgbaar in nogal wat kleuren en patronen en is gemaakt van kwaliteitsconstructie en is het wasbaar van de machine. Er is ook contrastafwerking, dubbele bovenste handgrepen, zijzakken en de carry sluit af met een klik aan de bovenkant. Perfect voor het strand, voor boodschappen, voor zowat alles. Dus ga op het vuil en maak je geen zorgen over waar je deze tas plaatst! Voor een prijs van $ 19,50 via GAP, zie ik serieus niet hoe je fout zou kunnen gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *