Betsey Johnson Sequincy Me Shopper


Sequins? Controleren. Luipaardprint? Controleren. Roze? Controleren. De Betsey Johnson -opeenvolging me shopper is een trifecta van smakeloos en ik kon er niet veel meer van houden als ik het probeerde.

Nou, dat is een leugen. Ik zou het veel meer geweldig vinden als de vorm veel interessanter was en veel high-end uitzien, maar zoals het is, is het veel rommelige plezier. We weten allemaal dat ik graag van tijd tot tijd graag in het land van twijfelachtige smaak dobbelt, en deze tas heeft de glamour rocker uit de jaren 80 in me die jeukt om eruit te komen. Maken ze nog steeds Aquanet Hairspray? Als ze dat doen, heb ik het gevoel dat ik een blikje erover zou hebben, zou een voorwaarde moeten zijn om deze tas te kopen.

Hoe veel meer ik ernaar kijk, hoe veel meer teleurgesteld ik in de vorm van de tas ben, maar ik ben meestal gewoon afgeleid door hoe glanzend en belachelijk het is. Ik heb geen idee waar of waarom ik het zou dragen, maar ik denk dat als ik het bezit, ik een gelegenheid zou moeten vinden. Het moet worden gevierd voor de gruwel van een goede smaak die het is (en dat impliceer ik dat op de meest positieve manier denkbaar is). Koop via Nordstrom voor $ 148.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *