Jane Birkin wil haar naam van Hermès Crocodile zakken over wreedheid zorgen


Hermès ‘Marquee Portemonnee-stijl is vernoemd naar Franse actrice Jane Birkin, gezien het feit dat de ontwikkeling in 1984, maar vanaf deze week zou Birkin daarin dat zijn Ten minste een paar van de beroemde Birkin-tassen. De actrice is ontevreden over de slachtmethoden van Hermès voor krokodillen nadat ze door PETA worden geïnformeerd, aldus Agence France-Presse.

Details zijn van precies hoe Birkin en de algemeen bekende dierenrechtenorganisatie bij elkaar kwamen, maar AFP meldt echter dat het onderzoek van Peta naar boerderijen die verhogen, evenals slachtkrokodillen voor Hermès-tassen varieerde van Texas naar Zimbabwe. Het resulterende beeldmateriaal, uitgebracht in juni, vertoonde dat krokodillen worden uiteengereten terwijl ze nog steeds tot leven zijn en bewegen.

Na het bekijken van de beelden, vroeg Birkin publiekelijk het merk om haar verlangens te eren om voorlopig van de krokodilversie van de tas te gaan, waardoor een verklaring wordt vrijgegeven die zei: “In kennis zijn geweest van de wrede methoden die zijn gereserveerd voor krokodillen tijdens hun slachting Om Hermès-portemonnees mijn naam te maken … heb ik Hermès gevraagd om de Birkin Croco op te debaken totdat veel betere methoden volgens wereldwijd-normen kunnen worden ingevoerd. ”

Hermès reageerde op woensdag van Birkin op woensdag, volgens dameskleding, met vermelding van een verklaring, “heeft Jane Birkin haar zorgen uitgesproken met betrekking tot methoden voor het slachten van krokodillen. Haar opmerkingen in elk type methode beïnvloeden zowel de vriendschap en het vertrouwen dat we al heel jaren hebben gedeeld. Hermès-aspecten en deelt haar emoties en was eveneens geschokt door de foto’s die net recent uitzenden. Een onderzoek is aan de gang bij de Texas-boerderij die betrokken was in de video. Elk type schending van het beleid zal zowel worden verholpen als gesanctioneerd. Hermès specificeert dat deze boerderij niet bij hen behoort en dat de geleverde krokodillenhuiden niet zijn voor de fabricage van Birkin-tassen. ”

Zelfs als Hermès de stappen niet aanneemt om zijn processen te evalueren, vraagt ​​Birkin, hoewel ze waarschijnlijk het bedrijf niet kan forceren om te stoppen met het gebruik van haar naam in combinatie met de tassen. Volgens de New York Times, Hermès handelsmerkte in 1997 “Birkin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *