De strijd is echt.


Op de universiteit in Kalamazoo werkte ik met verschillende kleine boetieks die leerden over inventaris, marketing en meer. Dus ik was extatisch om de ervaring aan de andere kant te krijgen, de leverancier. Leren wat er nodig is om succesvol te zijn in de huidige maatschappij is tot nu toe een explosie geweest, maar het is ook oogopening geweest om uit te zoeken hoe moeilijk het is om tegelijkertijd te handhaven en te groeien.

We reisden naar een van onze nieuwste retailers, Victoria’s op Main, om de eigenaar / koper van de winkel te ontmoeten. Ik was in staat om veel meer te leren over de doelmarkt van de winkel en visie door te luisteren naar Brynn en Victoria Praat over de tassen, de klanten en hoe het merchandeend is. We brachten een handvol nieuwe handtassen in en hielpen de handtaswand opnieuw rangschikken. We zorgden ervoor dat er sprake was van de kleur om de consument in te trekken en laat ze hopelijk proberen te proberen op de tassen.

Op het kantoor onderzoek ik kleine boetieks die bij onze doelmarkt passen en hopelijk geïnteresseerd zijn in het dragen van onze handtassen. Beginnend, ik dacht dat dit een gemakkelijke, snelle Google-zoekopdracht zou zijn, maar later realiseerde zich de tijdspanning die hierin gaat. Bij het zoeken naar potentiële boetieks, zou ik gewoon rondgaan en de websites van de winkels verkennen en hun merchandise bekijken. Ik zou ook een beetje dieper graven door hun Instagram-profielen te bekijken en hun identificeren te controleren om een ​​bovendien inzicht te krijgen op hun klantenclientele.

Tijdens het leveranciersproces begon ik contact-informatie te updaten voor potentiële boetieks waar we in geïnteresseerd waren. Ik was geschokt om te ontdekken hoe veel van de service buiten de dienst is geweest, gezien dat vorig jaar. In de huidige economie voel ik het gevoel dat het zo moeilijker is om een ​​succesvolle kleine service te zijn, vooral met grote kortingswinkels die de markt overnemen. Veel meer en veel meer mensen wenden zich aan discounters zoals Wal-Mart, een One Stop Discount Store, of online met Amazon in plaats van lokaal te winkelen en kleine bedrijven te ondersteunen. Eén ding dat ik doe, juich mee dat Amazon voor het doen is, begint een handgemaakte markt voor kleine diensten om hun producten aan te verkopen.

Ga terug wanneer, kleine services zijn wat de markt maakte en het is triest om de langzame achteruitgang te zien. Kleine service-eigenaren wijden zoveel tijd en arbeid en arbeid om hun winkels ‘tot leven’ te brengen en ze in leven te houden. Persoonlijk hou ik van lokaal winkelen omdat ik weet wat ik krijg voor mijn geld en waar mijn merchandise echt vandaan komt. Ook door te winkelen, kun je een stuk meer persoonlijke ervaring hebben. Uw klantenservice is veel meer gepersonaliseerd en in handen. Eigenaren zijn toegewijd aan jou, de koper, en persoonlijk om je winkelervaring het beste te maken.

Product Diversity-opties zijn veel meer open en bieden een grotere inventaris en bieden lokale service-eigenaren veel meer kans om terug te geven aan uw gemeenschap. Kleine service-eigenaren leveren communautaire karakter en economische voordelen aan hun lokale steden. Veel kleine diensten ondersteunen lokale oorzaken en scholen. Ik heb het gevoel dat kleine services er altijd zijn om je terug te geven, dus je moet blijven teruggeven aan hen. In het kopen om door te gaan met lokale winkelen en om open kleine diensten te houden, moeten we ons deel doen en lokaal winkelen.

Hoewel de strijd echt is, werk ik hard om mijn rol te doen bij het groeien en onderhouden van onze retailpartnerschappen. Nu wil ik gewoon nieuwe boetiekjes veilig maken en het merk uitbreiden.

Deel dit:
Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Facebook (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Terugreizende homemarch 22, 2018in “Boutiques”
Kopers & Small BusosseSeptember 27, 2016in “Chicago”
Laat onafhankelijkheid ringjuly 3, 2014in “mode”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *