Oranje houdt je van deze Proenza Schouler PS11?


Proenza Schouler PS11, $ 1.555 door middel van Net-A-Porter

Vorige week gebruikte ik “Argh” in plaats van “ARE” in een posttitel en deze week gebruik ik “Orange” in plaats van “Are niet”. Mijn eerdere Engelse professoren moeten springen voor geluk over mijn creatieve titels. Maar deze titel had het spel op woorden nodig omdat ik serieus in deze herfst gekleurde versie van de zeer gewenste Proenza Schouler PS11 zat.

Je hoort mijn onbeperkte liefde voor de herfst in de komende maanden. Het is verreweg mijn favoriete tijd van het jaar, omdat ik van de bladeren houd veranderen, temperaturen dalen, frisse lucht, pompoenen, Halloween, appels, voetbal en alles daartussenin. Om mijn liefde voor de herfst te bevredigen, vernieuwde Proenza Schouler zijn PS11 in een zeer herfstkleurfamilie, inclusief oranje, roest en merlot -getexteerd leer.

Het enige dat ik wil doen is deze tas bezitten, pompoenkruid lattes nippen, warme appeltaarten eten en in grote stapels kleurrijke bladeren gaan spelen. Is dat te veel gevraagd? Ik draag alleen bruine kleuren tijdens de herfst en deze tas zou zo mooi werken met een paar bruine lederen laarzen en de beste kameelkleurige jas. Waarom moet ik op een zelfopgelegde tasverbod tegelijk als dit zijn? Krijg door middel van Net-a-Porter voor $ 1.555.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *