Wat in de wereld is gebeurd met Purrevalley.cn en PerfectWatches.TO?


Veel mensen die ooit hebben gedacht aan winkelen voor replica’s hebben veel waarschijnlijk gehoord van Purrevalley en hun zusterbedrijf de beste horloges. Ze waren een berucht bedrijf, en zijn praktisch voor altijd opgestaan ​​- ik geef aan dat ik al meer dan tien jaar voor replica’s bood en hun sites heb gezien, gezien het begin toen ik voor het eerst mijn tenen in replica bags doopte. Ik was altijd in de verleiding om ze in het begin te proberen, en deed en ik werd verbrand en leerde een cruciale eerste les in Replica Shopping: je maakt fouten tot je een goede verkoper vindt.

Maar nu is hun site down (het heeft overwogen dat begin augustus). Ik heb gehoord dat veel mensen die in juli kochten, aangaan door een thread als hun geld is genomen, maar hun bestellingen moeten nog worden voldaan. Ik ben niet geschokt Purrevalley heeft een beslissing genomen om zo uit te gaan door mensen uit te schakelen, gezien het feit dat elke geavanceerde replica-koper op de hoogte moet zijn, zijn ze een zeer scam-y-operatie, zelfs als ze op zijn. Hun tassen duren niet en hun leugens waren in overvloed.

Zal Purrevalley weer verschijnen? wie weet? Als ik nu aan Purrevalley denk, word ik eraan herinnerd aan een jeugdspel dat ik heb gespeeld, waar in de wereld Carmen Sandiego is? Ik vermoed dat de enige vraag die nu overblijft, is wat in de wereld is gebeurd met Purrevalley.cn en PerfectWatches.TO?

Na het online persen, zie ik dat mensen worden verteld dat ze bewegende magazijnen waren en dat alle producten op hun site als uitverkocht waren. Misschien was hun fabriek kapot of misschien hebben ze gewoon een beslissing genomen om hun operaties te sluiten nadat ze jarenlang mensen hebben vastgelopen. Eén ding is echter zeker, Purrevalley heeft een zure smaak achtergelaten in veel replica kopers mond’s, en voor veel van het was hun eerste slechte of middelmatige ervaring tijdens het winkelen voor replica’s. Wat de zaak ook is, of Purrevalley is opgepakt of uitgeschakeld, ik ben blij om ze te zien, en ik hoop dat ze niet weer omhoog komen.

Bent u iemand die heeft gewinkeld met Purrentevalley ideaal voordat ze zijn uitgeschakeld en uw spullen niet ontvangen? Of heb je enig idee wat er met hen is gebeurd? Laat een opmerking hieronder achter en deel je ervaringen om ons te verlichten!

Update: We hebben eindelijk een duidelijk antwoord!

Het mysterie van wat er met Purrevalley is gebeurd, is eindelijk opgelost. Ze werden gepakt – vlak en eenvoudig. Een charmante bloglezer e-mailde me een link naar een post in het Chinees (die ik toen vertaalde) die schetst hoe ze werden betrapt en hebben zelfs enkele drukken van hun goederen in hun winkel (die misschien de vermiste bestellingen van mensen zijn geweest). Nieuwe sites die beweren de activiteiten van de Originele Purrevalley te voortzetten zijn onder andere PurrevalleyFactory.to en Purrevalley.Ru Hoe moet u echter weten dat deze sites gewoon mensen zijn die de originele PV imiteren en zijn niet gekoppeld aan de oorspronkelijke eigenaren die nu in de gevangenis staan! Dit is de vertaling van de paal die ik vanaf hier heb gekregen:

Eerder deze maand kondigde het ministerie van openbare veiligheid aan dat de Chinese en Amerikaanse politie met succes een grootschalige transnationale inbreuk op intellectuele huismisdrijven had gekraakt. De hele ketting brakte een crimineel netwerk dat namaak luxe goederen verkocht aan de Verenigde Staten en andere landen via de onafhankelijke website Purterevalley.cn. De openbare veiligheidsorganen arresteerden de verdachten. Naam, sloeg zeven duiken, het betrokken bedrag is zo hoog als 100 miljoen yuan. Een week later werd een dank van dank aan het publieke veiligheidsbureau van Guangzhou naar de Alibaba-groep gestuurd, alibaba bedankt voor de Big Data Support die door het Special-team in dit geval wordt geleverd.

Op 13 januari stuurde de openbare veiligheid van Guangzhou een brief van dank aan de Alibaba-groep.

Op 8 november kondigde het ministerie van de openbare veiligheid aan dat de Chinese openbare veiligheidsorganen 36 criminele bendes hadden gearresteerd, onder leiding van Zhuang, en 7 nep- en nep-duiken en in beslag genomen lederwaren, tassen, horloges en andere merken zoals valse LV, Rolex, Cartier en Gucci. Veel meer dan 3.000 stukjes sieraden, en ontdekten dat het cumulatieve verkoopbedrag 100 miljoen yuan heeft bereikt, de Amerikaanse wetshandhavingsinstanties hebben gelijktijdig onderzoek gedaan op hun binnenlandse websites en bulk bestellen van vervalsingen.

“We hebben de aanwijzingen door LV al juni 2015 ontvangen, en zeiden dat we ontdekten dat grensoverschrijdende bendes overzeese servers huurden om een ​​onafhankelijke website tot stand te brengen. Purrevalley.cn verkoopt een groot aantal vervalsingen over de grens, van plan om Ali uit te nodigen om het speciale team te bestrijden om samen te werken. De verkoop van nep-modellen om af te breken. ” Alibaba Platform Governance Xiao Er Hong vertelde verslaggevers dat het speciale team en de merkrechtenhouders, de Guangdong-provinciale openbare veiligheid van Guangdong veel momenten van communicatie en coördinatie heeft uitgevoerd, om de politie te helpen de uitbreiding van het binnenlandse netwerk van criminele netwerk te verkennen bendes en het hoofdkarakter online traject.

De Server’s Overseas Purnevalley Shopping Site zit vol met nep luxe goederen.

WiTH Hulp van Ali Big Data, vond de politie dat Purrevalley.cn in maart 2013 is geregistreerd. De domeinnaamregistrar is een Guangdong-bedrijf, maar de website-server bevindt zich in de Verenigde Staten. De website publiceert niet alleen een groot aantal valse goedkope merknaam Productinformatie, maar heeft ook online bestel- en klantenservice-functies. Gebruikers completeren transacties via Western Union en Paypal-transfers en ondersteunen betalingen in valuta’s zoals Amerikaanse dollars, Britse ponden en euro’s.

Op 13 juli 2017 greep de politie een groot aantal valse merkhorloges.

Medio juli van dit jaar organiseerde het ministerie van Openbare Veiligheid de opdracht van het Guangdong Provincial Public Safety Bureau om Police Forces te verzenden om gecentraliseerde verzamelactiviteiten uit te voeren voor productie, warehousing en export. Op een logistieke punt in Guangzhou laden de bendeleden de verpakte goederen en sturen ze naar het EMS International Logistics Center op de luchthaven Baiyun. In een andere warehousing en verpakking Den greep de politie twee dozen met namaak luxe horloges, accessoires en bril, waarbij een aantal luxe merken is betrokken en vond een groot aantal split-buy-documenten. Vervolgens, volgens de EMS International Logistics-lijst die ter plaatse wordt gevonden, haastte de politie naar het internationale logistieke centrum van Guangzhou Baiyun om met de douane te communiceren en een stuk meer dan 100 niet-bezorgde internationale prekpakketten in beslag te nemen.

De politie greep veel meer dan 100 neppakketten die in het buitenland moeten worden gestuurd in het internationale logistieke centrum van Guangzhou Baiyun.

Het is duidelijk dat valse luxe goederen op Purrevalley.cn over het algemeen worden verkocht aan de Verenigde Staten, gevolgd door Europese landen. De divisie van het werk van Zhuangmou is ook erg duidelijk: het overzeese klantenservice-team is verantwoordelijk voor het ontvangen van bestellingen en website-promotie; Het huishoudteam is verantwoordelijk voor het vertalen van overzeese bestellingen en is verantwoordelijk voor de after-sales; Het binnenlandse inkoopteam koopt volgens bestellingen of toevertrouwt ondergrondse dippen om vervalsingen te produceren en vervolgens zelf op zichzelf te lanceren. Het logistieke bedrijf voert het pakket, de douaneaangifte uit en stuurt het vervolgens in het buitenland.

“Het speciale team analyseerde online aanwijzingen en vond dat Zhuangmou-bende de Taobao-shop gebruikte om in de vroege dagen te kopen. Nadat hij aanzienlijk werd gestraft door het platform, was het collusie met overzeese bendes om de onafhankelijke website te gebruiken om door te gaan met de verkoop. ” Hong zei dat in dit geval overzeese vraag naar nep-goederen, er is veel consumenten bekend om nep te worden, wat laat zien dat fakes een wereldwijd probleem zijn geworden.

“Alibaba heeft altijd de anti-namaak gesteund en continu een beroep ingesteld op de maatschappij om te vechten tegen fakes zoals dronken rijden. We prees het gezamenlijke anti-namaak tussen China en de Verenigde Staten, die aantoont dat grensoverschrijdende anti-namaak een nieuw tijdperk is binnengekomen. ” Alibaba Chief Zheng Junfang, de platformbeheerder, zei: “We hopen dringend in handen te hebben met veel partijen om de binnenlandse collaboratieve anti-namaak naar de wereld te exporteren en om samen te werken met alle krachten die in de wereld kunnen worden verenigd om te repareren het probleem van namaakgoederen. ”

Hoe nuttig was deze post? ExcellentGoodAveragepooraw Ful

Beoordeel dit bericht (3 stemmen)

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Mogelijk kunt u ook genieten:

Stella McCartney Falabella Tiny Tote Review (Replica …

Sites te beoordeeld

Louis Vuitton Quick Bandoulière 35 Replica Review

Merken die niet de moeite waard zijn om te krijgen als …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *