Classic Lady DIOR BAG replica beoordeling


hallo iedereen!

Tijd voor ronde 2 van mijn zomer zaal ’17 reviews! dit keer zal ik de herziening van de dame Dior tas ik kocht. De dame Dior tas is onderdeel van Dior’s tijdloze klassiekers serie, en ik weet zeker dat we er allemaal over eens dat de geschiedenis, de structuur, en het uiterlijk van de tas al zeker dit te ondersteunen. leuk feitje – weet u waarom de dame Dior tas van de dame Dior tas wordt genoemd? Nou na wat gesnuffel ik erachter dat werd vernoemd naar niemand minder dan Lady Di zichzelf doen – a.k.a wijlen prinses van Wales, Diana. Dus als je al het geluk om eigen één van deze zakken dan nu weet u dat uw tas is doordrenkt van een beetje van koninklijke geschiedenis. en voor degenen die verlangen naar de tas zijn geweest – met andere woorden sterven om er een te krijgen – het geeft je alleen een extra reden om het omhoog op uw lijst!

Zelf kan ik zeker zien waarom Prinses Diana hield de zak. Het heeft een vorstelijke essentie aan het en ik denk dat het kan de minst geavanceerde van de meiden te maken – waaronder ikzelf – zien er een beetje meer elegante door sportief deze look. Zoals je kunt zien aan de montage boven, Prinses Diana was geobsedeerd door de zak en had de zwarte kleur in elke grootte en leer! Toen ik besloot om de tas krijg ik natuurlijk zweefden plukken zwart mezelf – dus hi ik denk dat lady Di en ik hebben iets gemeen als het gaat om aangetrokken naar zwarte accessoires! Anyways grappen terzijde ik besloot te gaan voor de dame Dior in de oorspronkelijke grootte in zwart lamsleer (niet de mini of grote) met gouden hardware. Ik hou van de look van zilver hardware op een dame Dior ook, maar om een of andere reden voelde de zwarte echt uitgesprongen tegen de zwarte en ik werd verliefd op de look. De originele a.k.a authentieke versie van de zak verkoopt voor ongeveer $ 4100 USD, terwijl ik heb de mijne voor minder dan een 1/10 van die op ongeveer $ 400 USD.

Ik heb betaald voor een teller kwaliteit replica wat betekent dat de tas is zo dicht mogelijk bij de echte deal mogelijk – als u zijn geweest het lezen van de blog in het verleden je weet dat ik niet graag te knoeien met slechte vervalsingen – ze zijn een verspilling van het geld in mijn mening en ik ben het kopen van de zak naar de laatste zo lang als de oorspronkelijke dus ik alleen maar naar de beste. De kenmerken van deze specifieke tas die maken het tegen te gaan kwaliteit zijn onder andere het leer kwaliteit, de kwaliteit van de hardware, de stiksels, de binnenkant van de tas, en het algemene gevoel van de zak. Ik zal in detail treden over onder al die gegevens:

LEER kwaliteit:

De leer van de tas is echt lamsleer en ik moet u zeggen dat het uber soepel. echt lamsvachtleer zou een super boterachtige gevoel en het leer op deze zak hebben krijgt een grote pas als het gaat om deze criteria. De leer is zeer vergelijkbaar met de klassieke Chanel flap serie die ook super boter-y moet zijn. Als je een slechte nep met valse leer dat de hele look van deze tas zou ruïneren kopen als de kwaliteit van het leder zichtbaar vanaf een mijl afstand zal zijn.

HARDWARE kwaliteit:

Goede kwaliteit hardware moet zo zwaar als het origineel. Sommige merken hebben lichtere hardware, terwijl anderen hebben een zwaardere hardware. Dior is een merk dat in het midden als het gaat om hardware zwaarte. De bedels zijn een beetje zwaarder dan de rits en handgrepen, maar over het algemeen is er een goede gewicht aan de hardware op deze zak. De tas heeft ook weinig pinnen aan de onderkant om te voorkomen dat vuil en voorkomt ook dat de leer tegen krassen. Ik persoonlijk haat het als merken maken tassen met delicate lederen zoals lamsvel en omvatten niet de voeten op de bodem (vooral als je uiteindelijk gaan voor de echte zak en de besteding van 4 klein), maar gelukkig is de dame Dior is niet een van die zakken!

stiksels –

Het stiksel kwaliteit van een zak kan maken of breken een replica, en het geval van deze dame Dior replica maakt de zak. Elk plein heeft een 9 telling steek die op gelijke voet met de authentiek. wederom het maken van een vergelijking met Chanel, de stiksels is iets dat gemakkelijk geeft weg een fake als het gaat om dat merk ook als u een overdreven gezwollen klassieke flap merken. Als uw replica niet beschikt over een goed aantal steken op gelijke voet met de oorspronkelijke je hoeft niet te kijken naar een andere karakteristieken als het slecht is nep periode.

INTERIEUR –

Mijn laatste en favoriete plek van een replica tas Ik blik op om rechter in om de kwaliteit te beoordelen is de binnenkant van de tas. Een teller kwaliteit zak en een middelmatige zak kan vergelijkbaar in veel opzichten kijken maar het interieur is meestal wat geeft de tas weg als nep. de meeste replica fabrikanten gebruiken valse leer aan de binnenkant van een zak omdat ze goedkoop zijn en proberen om het maximaliseren van hun dollar gemaakt. Ik kijk altijd naar een teller kwaliteit model van een tas die echt leer of originele kwaliteit stof op het interieur heeft, en in dit geval het interieur van de Dior wordt gemaakt met echte leren accessoires aan de binnenkant rits, terwijl de werkelijke interieur is aangegeven met een rode logo opdruk stof.

EXTRAS-

De tas kwam met een band die kan worden gebruikt om de tas te dragen op je schouder, in tegenstelling tot gewoon vast te houden.

Algemeen is dit re dame DiorPlica Bag is een goed voorbeeld van wat een goede replica-tas eruit zou moeten zien en waar je naartoe moet zoeken als je besluit om te gaan voor een replica in plaats van een gebruikt of authentiek!

Klik hier om meer gedetailleerde foto’s van My Lady Dior Replica Bag te bekijken!

Hoe nuttig was dit bericht? ExcellentGoodAveragepooraw Ful

Beoordeel dit artikel (11 stemmen)

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Mogelijk kunt u ook genieten:

Meisje Crush: Gigi Hadid’s designer tassen

Replica tassen op iOffer – Hoe niet …

Louis Vuitton Trocadero Handtas in Empreinte Replica …

Kun je nep celine tassen zien? EEN …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *