Zie: de Chanel Cassette -koppeling


Oh, Karl Lagerfeld is zo slim. Of gek. misschien allebei! Ja, waarschijnlijk beide. Maar deze keer denk ik dat hij misschien gek is als een vos – de Chanel Casette -koppeling is niet alleen een beetje hilarisch (weet je, op een manier van droll mode), maar het is volledig bruikbaar (nou ja, als je het type bent Dat zou een kleine, heldere koppeling gebruiken.)

UPDATE: De koppeling is vintage en te koop! Maak de sprong voor meer info.

Dankzij Lovely Commenter V., zijn we gewezen op de echte oorsprong van deze mooie koppeling: Shopluxirare.com. Verschillende blogs hebben gisteren deze foto’s van Luxuo.com opgehaald, die niet aangaven dat ze de foto’s uit een vintage winkel hadden genomen in plaats van een persbericht of redactioneel, zoals veel vaker voorkomt. Maar nu kennen we de waarheid!

De koppeling is een Lucite-relikwie uit de jaren 80 (OK, laat staan, het lijkt alsof niemand precies zeker is wanneer deze koppeling is gemaakt-misschien zo recent als een paar jaar geleden), en de winkeleigenaar zegt dat het uniek is A-Kind (neem dat met een korrel zout.) Niet alleen is de koppeling volkomen mooi en beschikbaar voor $ 1500, maar Shopluxirare.com staat absoluut boordevol geweldige vondsten, zowel vintage als eigentijds. Zelfs als u de koppeling niet wilt kopen, moet u de site bekijken voor de geweldige eye candy. Koop via Shopluxirare.com voor $ 1500.

Lucite Box -koppelingen zoals deze zijn de laatste tijd een beetje populair – de lente/zomer 2010 Fendi Lucite -koppelingen zijn overal uitverkocht. Het materiaal en de vorm hebben een moderne aantrekkingskracht in het midden van de eeuw die past bij veel opkomende trends, dus het is alleen logisch dat ze populair zouden zijn.

Wat Chanel echter deed, was de Lucite Box -koppeling ongeveer 80s cred. Op dit punt in het iTunes-universum zijn cassettes een object van pure, goedaardige nostalgie, en als iemand die hen associeert met mijn jeugd, kon ik niet anders dan glimlachen toen ik deze tas zag. Hoewel we de trend uit de jaren 80 het afgelopen seizoen een beetje hebben zien afnemen, is het lang niet voorbij en is deze koppeling een welkome toevoeging.

Neem voor prijsinformatie contact op met uw plaatselijke Chanel -boetiek.

Foto’s via luxuo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *