Ik kan gewoon niet genoeg krijgen: Rosie Huntington-Whiteley wendt zich altijd in middelgrote zwarte tassen


Rosie Huntington-Whiteley brengt niet alleen zwarte, middelgrote designer tassen, maar ze heeft er de voorkeur aan gegeven in het verleden jaar. Van de kans dat u zich alleen bewust bent van haar bestaan ​​met deze site, is ze een Engelse model/actrice en voormalig Victoria’s Trick Angel. Haar cv is nogal uitgebreid, terwijl haar acteren cv beperkt is tot twee films, die beide grote kassa hits waren.

Daarnaast is ze altijd opmerkelijk goed gekleed, ze is verloofd met Jason Statham en heeft ze een absurde hoeveelheid onberispelijke designer handtassen. Laten we eens kijken naar een extreem high-end bemonstering van haar totale portemonnee-collectie.

Céline riemtas
$ 1.708 door middel van Vestiaire Collective
Hier is Rosie in een van de meest relaxte ensembles die ik haar ooit in het openbaar heb zien dragen, waardoor haar NYC Hotel met een charmante zwarte Céline-riemtas achterblijft. Ze heeft deze tas veel keren in 2016 gebracht. Je ziet Rosie bijna nooit met deze bit make-up; Het is diep schokkend.

Chanel Flap Bag
Koop Chanel -tassen door middel van Vestiaire Collective
Hier neemt ze een prachtige Chanel -flapzak mee terwijl ze een beetje koopt bij Paige Denim in LA. Ze is niet liever als gung-ho over Chanel als andere supermodellen van haar soortgenoten, maar ze heeft een aantal chanels in haar collectie.

Tom Ford Miranda Bag
$ 2.950 door middel van Net-a-Porter
Rosie bracht onlangs deze weelderige zwarte lederen Tom Ford -tas mee terwijl hij vanuit een Tribeca -hotel onderduikt. Dit is een extreem discrete, gestroomlijnde stijl voor Ford’s normaal mooie esthetiek, maar het is een geweldige wijziging van het tempo.

Saint Laurent Emmanuelle Container Bag
$ 1.350 door middel van Barneys
Rosie houdt van satchels, maar ze is niet immuun voor een draagtas. Situatie in het punt: deze prachtige bezaaid Saint Laurent Emmanuelle Container Bag. Ze heeft deze tas al enige tijd eigendom/geliefd/pronkt.

Saint Laurent Monogramme Matelasse draagtas
$ 2.450 door middel van Barneys
Rosie is erg toegewijd aan Saint Laurent. Het merk togt haar vaak voor evenementen en nodigt haar uit om op de eerste rij te zitten op de catwalkshows. Eerder dit jaar bracht ze de Monogramme Metelasse -tas van het merk mee met LAX.

Saint Laurent Rive Gauche -tas
$ 2.450 door middel van Nordstrom
Hier is een extreem recent schot van Rosie die met LAX trapt met een Saint Laurent Rive Gauche -tas. Dit is precies het soort volledige Rosie Huntington-Whiteley-ensemble dat ik verwacht: lagen, enorme zonnebril (zelfs ‘s nachts), een beetje flits van diamanten en een middelgrote designer-tote.

Saint Laurent Sac de jour -tas
$ 3.490 door middel van Net-a-Porter
Rosie bracht haar geprobeerd evenals echte Saint Laurent Sac de Jour terwijl hij vorige maand in Frankrijk was voor Paris Fashion Week. Ze is vanaf het begin een groot voorstander van deze stijl geweest, en kan gedeeltelijk de schuld zijn van de eigenoppopulariteit.

Versace Palazzo Empire Bag
$ 2.888 door middel van farfetch.com
Eindelijk, hier is Rosie terug bij LAX met een Black Versace Palazzo Empire -tas. Het is eenvoudig om te zien waarom het Palazzo een locatie voor zichzelf heeft gemaakt in haar middelgrote collectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *