Purseblog Beauty: verleng je zomerglow in de herfst met de perfecte markeerstift


Als je vrouwen deze zomer onmogelijk bedauwd en perfect ziet zien, is het niet alleen omdat ze toevallig op een aantrekkelijkere manier zweten dan de rest van ons . De goede markeerstift en de juiste techniek kunnen iedereen voor de gek houden door te denken dat je transpireert voor mode, en als de dingen eenmaal geweldig zijn voor de herfst, kan het je helpen je zomergloed te behouden lang nadat het strand niet langer een optie is.

Dus wat is het markeren (of straben, zoals het soms wordt aangeroepen om het als een trend te laten klinken)? In wezen benadrukt u gebieden van het gezicht waar licht van nature zou raken, zoals uw wenkbrauwbot, jukbeenderen, voorhoofd, kin en de brug van uw neus, met een glanzende of reflecterend product- dat kan een poeder, gel, vloeistof, semi zijn Solid of eigenlijk al het andere dat je kunt bedenken. Het kan op zichzelf worden gebruikt voor een natuurlijke look of over uw make -up om een ​​beetje extra glans toe te voegen. Kleuren van markeerstift variëren; Sommige of erg pure, terwijl anderen kleur neerleggen als een bronzer of blos.

Na een paar van deze hieronder te hebben geprobeerd en overleg met de rest van het PB -team over hun favorieten, heb ik enkele ideeën verzameld voor markeerstiften en verlichters (die iets minder intens zijn). Bekijk hieronder al mijn ideeën.

Marc Jacobs Beauty Glow Stick Glisting Illuminator
$ 42 via Marc Jacobs Beauty
Dit kan je beste weddenschap zijn als je nieuw bent in het genre en denkt aan het toevoegen van meer glans aan je look. Het is gemakkelijk te gebruiken en de romige textuur maakt het gemakkelijk om te mengen.

Benefit Cosmetics Watt is Up! Crème-naar-power markeerstift
$ 30 via Sephora
Toen Conturing begon echt grip te krijgen in het schoonheidsrijk, begon ik deze uitkeringshighlighter te gebruiken. Het doet precies wat het zegt: het zal glans toevoegen en opdrogen aan een poederafwerking.

Dwaal schoonheid vang de lichte markeerstift
$ 25 via net-a-porter
Dit product wordt geleverd in verschillende tinten, maar ik denk dat deze ivoorkleur het meest impactvol zal zijn.

Yves Saint Laurent Touche Éclat – Radiant Touch
$ 42 via Sephora
Dit product is een klassieker, vooral voor degenen die een pick-up onder de ogen willen. Ik heb van nature donkere kringen, dus ik ben altijd op zoek naar een product dat helpt dat gebied op te helderen, en dit doet wonderen!

Zanglucht omgevingsverlichtingspoeder
$ 45 via Sephora
Dit product komt in zes verschillende tinten, maar dit poeder heeft een roze ondertoon die de huid en diffuus licht verzacht, zodat uw gloed er gezond en natuurlijk uitziet.

Perricone MD Geen markeerstiftmarkering
$ 35 via net-a-porter
Ik heb deze nog niet geprobeerd, maar ik weet dat Amanda zweert door Perricone MD -producten. Ik hou persoonlijk van mijn make -up om een ​​dauwachtige afwerking te hebben, en ik ben echt graag een markeerstift in een vloeibare vorm; Ik denk dat deze een winnaar kan zijn. (Ik kan het zelfs na het werk gaan kopen!).

Lancôme Glow Subtil Silky Creme Highlighter
$ 30 via Sephora
Dit is een andere zijdeachtige crème markeerstift die gemakkelijk combineert en een natuurlijk ogende zomerglover levert die werkt zonder make-up.

Tarte Amazonian Clay Highlighter
$ 28 via Sephora
Ik moet deze nog proberen, maar ik gebruik verschillende Tarte -producten en een van de redenen waarom ik van het merk hou, is omdat ze goed werken met mijn gevoelige huid. Als je huid ook gevoelig is, raad ik het merk ten zeerste aan.

Clinique mollige stick beeldhouwen hoogtepunt
$ 22 via Sephora
Als u graag wilt dat uw make -up er heel natuurlijk uitziet, dan is Clinique het merk waarnaar u op zoek bent. Dit product is gemakkelijk te gebruiken en weinig gaat een lange weg. Mix gewoon goed en je bent klaar om te gaan!

Eerste hulp Beauty gezichtsschittering verlichtende vochtinbrengende crème
$ 34 via Sephora
Dit is een twee-voor-één schoonheid kopen die je niet wilt laten liggen. Deze door vochtinbrengende crème doordrenkte markeerstift biedt u en extra dosis hydratatie, evenals een subtiele gloed.

Becca glinsterende huid perfector
$ 41 via Sephora
Deze Becca-huid perfector is niet alleen natuurlijk uitziend wanneer het wordt aangebracht, maar u kunt hem overal over uw lichaam gebruiken. Voeg toe aan je sleutelbeenderen, schouders en benen voor een extra zon-gekleurde look.

RMS Beauty Living Luminizer
$ 38 via net-a-porter
Deze organische levende luminisator is een substantiële cult -favoriet en het voegt de perfecte afwerking aan je make -uproutine toe. Een beetje gaat een lange weg met dit op crème gebaseerde product, en als je net als ik bent en de neiging hebt om een ​​zware hand te hebben, kun je de extra op je lichaam deppen voor een extra gloed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *