Christian Louboutin Marianna Hobo


Ik wou echt dat ik van Christian Louboutin -tassen leuk vond. Ik wil ze echt leuk vinden. Ik vind de schoenen van het merk nogal leuk, waarschijnlijk meer dan enig ander bekend merk. Maar meer dan niet, wanneer ik een van hun tassen zie, is mijn darmreactie beslist ‘meh’. En dat is precies wat ik denk van de Christian Louboutin Marianna Hobo.

De tas is op zichzelf niet slecht, tenzij je saaiheid telt tussen de kardinale ontwerpzonden. Het is gewoon saai, en ik zou bijna liever een lelijke tas zien met veel persoonlijkheid dan een middelste tas met heel weinig. Deze tas heeft echter één positief ontwerpaspect – het handvat. In plaats van een enkele ketting te zijn die het gewicht van een hele schoudertas moet ondersteunen, bevestigde Louboutin meerdere ketens naast elkaar om de industriële look te behouden zonder de tas ongemakkelijk te maken om te dragen. Het is een geweldige oplossing voor de irritatie van een enkele kettingriem die in je schouder onder het gewicht van een volle tas graaft, maar het offert geen mode op om functie te krijgen. Als ik nu maar zulke leuke dingen kon zeggen over de rest van de portemonnee. Koop via SAKS voor $ 1595.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *