Lanvin behaagde Partage Metallic Lame Bag


OHH Het heeft me getroffen. Ik heb een nieuw soortgelijk en het is deze sexy kleine tas. Het heeft alle ingaan van een uitstekende tas, het is zowel chic als sexy en zowel metaalachtig als ik het leuk vind! De Lanvin behaagde Deelage Metallic Lame Bag bevat wat een uitstekende handtas zou moeten.

De Gunmetal -kleur maakt gebruik van de ideale tint van metallic die nog steeds een handtascollectie zou moeten hebben. Ik voel me verlies voor woorden, omdat ik gewoon dol ben op deze tas. De goudkleurige ketting en lederen take tegen riem geven een armoedige chique sfeer, die het volledig in mijn boek schommelt. Ik wil het gewoon. Ik vereiste het niet, maar ik wil het. echt slecht. Het zal skinnys rocken en overdag een T -shirt en ‘s nachts je LBD -jurk. Ik probeerde de locatie zelf op een handtasverbod te plaatsen, maar ik zou misschien groter kunnen zijn voor deze Lanvin -tas. Koop met Web A Porter voor $ 1915.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *