Miu Miu gewatteerde Suede Messenger Bag


Ik heb geen idee waarom ze dit een messenger -tas hebben genoemd als het duidelijk een extra grote koppeling is met een optionele schouderriem. Desalniettemin is hier de miu miu gewatteerde su├Ęde messenger -tas die duidelijk in onze gedachten valt. Ten eerste ben ik dol op de kleur aubergine, dat is het Franse woord voor aubergine. Diepe paarse tinten zijn een geweldige manier om te kiezen voor een handtas die een vleugje kleur toevoegt die al vele gelegenheden draagbaar is, met zwarten, bruin en blues. Mijn klacht met suede is hoe moeilijk het is om schoon te blijven, wat enigszins niet belangrijk is voor een koppeling dit donker, maar je moet je nog steeds bewust zijn dat suede snel draagt. Het quilten voegt ook een mooie dimensie toe, samen met de vouwflap en de interne pocket. Ik vind deze tas leuk, maar ik vind het niet geweldig. Ik geef de voorkeur aan minder oost-west met een groter lichaam. Ik ben nog steeds opgewonden de herfst komt eraan!

Koop via Net A Porter voor $ 695.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *