Waarom uitrusten zo essentieel is


Accessoires, kleding, en uw keuze van handtas zijn allemaal even essentieel als het gaat om je outfit. Ze werken samen om een harmonie te creëren die pronkt met wie je bent en wat uw stijl werkelijk is!

Een kleurrijke handtas zou dit nietje blik samen te binden.

Laten we eens uw favoriete go-to outfit. zeggen dat het een spijkerbroek en een goede witte top. Met een dergelijke een nietje outfit (of een outfit als we echt zijn), kunt accessoires zoveel karakter toe te voegen !! Ik weet dat zonder twijfel, zou je bereiken voor een zonnebril, wat goud hoepels, een goede armband, en uw vele rockin’ pompen. en u weet dat zwarte handtas je altijd bereiken voor die net “gaat met alles”? Ik wed dat je zou te halen die up.

Maar waarom zou je missen een kans om wat kleur toe te voegen aan je outfit !? handtassen zijn de meest in het oog springende onderdelen van een outfit, en de makkelijkste manier om smaak te brengen! Kleur, kwaliteit en stijl spelen een grote rol in. het toevoegen van een nieuwe kleur aan uw handtas collectie is een game-changer … geloof me.

Het kiezen van de ideale dagelijkse zak betekent niet dat het moet iets neutraal zijn. De tas kies je kan iets zo leuk als je favoriete kleur. Of zelfs een kleur die complementair is aan uw vele versleten kleuren in je garderobe! Alles wat ik weet is, wanneer je eindelijk vertakken en krijgen dat kleurrijke zak u bekeek hebt, zul je willen dat je had het eerder moeten gebeuren!

Nu, wat als we nam de uitrusting naar het volgende niveau. Heb je ooit overwogen het uitrusten van je tas? Ja meid, je hoorde me!

Niemand wil bekend worden voor het feit dat “gewoon een handtas.” Dus stel je de ogen je zou krijgen als je rockin’ een prachtig met de hand vervaardigde tas met een accessoire op.

Een kwast is een sassy editie die die dagelijkse zak geeft de persoonlijkheid die ze nooit wist dat ze nodig had.

Merlot kwast gekenmerkt op een Fawn Jenne Foldover

Het koele deel is, je hoeft niet eens aan uw tas te koppelen met dezelfde kleur kwast! een van mijn favoriete kwast / tas combo is een Merlot rode kwast gecombineerd met een bruin gekleurde crossbody. De vurige toevoeging aan de zachte gekleurde tas maakt het pop dat er veel meer !! Wat een geweldige manier om te pronken met je ware stijl- ben ik gelijk ?!

Nu is deze accessoire is toch wel de meest essentiële van allemaal. het toevoegen van een polsband om uw sleutels niet alleen maakt ze zo veel meer aantrekkelijk voor het oog, maar maakt de dagelijkse activiteiten een miljoen keer beter !!

Tommy polsbanden

Ik weet niet over u, maar ik vind mezelf altijd het gevoel zelf bewust over de manier waarop mijn sleutels te kijken. (Of misschien is het gewoon me), maar voor de echte … hoe maak je autosleutels kijk leuk? U voegt uw favoriete gekleurd polsbandje aan hen … Duh! U zult in staat zijn om de handen volledig vrij in de winkels en veel belangrijker gaan – terwijl het proberen in het huis met je handen vol te krijgen !! Ik weet eerlijk gezegd niet hoe je leven zonder Brynn Capella’s Tommy polsband best nu. Ik bedoel, als het maakt het leven een stuk eenvoudiger en komt in zo vele verschillende kleuren, hoe kon je hem voorbij laten gaan !?

Lang verhaal kort, niet door het leven gaan mengen in. Uit elkaar staan en jezelf met jouw stijl en accessoires!

Wil je veel meer over ons en onze handtassen leren? Klik hier om in de lijst te gaan!

Vergeet niet over onze Facebook leven elke vrijdag om 17:00 Central Time!

Deel dit:
Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Facebook (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Wat te dragen: Winterseizoen Bluesjanuary 26, 2018in “Fashion”
New Year stijl ResolutionsJanuary 16, 2015In “Accessoires”
Weet je hoe je handtas is gemaakt? 2 maart 2018in “Fashion Business”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *