Alexander Wang evenals het probleem met stockfoto’s


Alexander Wang Trudy Lambskin Tote, $ 875 via Bergdorf Goodman

Op de een of andere manier zijn de twee bovenstaande foto’s van exact dezelfde tas, de Alexander Wang Trudy Lambskskin Tote. Ze zijn ook van exact dezelfde website, Bergdorfgoodman.com. Evenals tot nu toe zijn ze totaal anders. De ene is een inzichtelijke kijk op hoe een tas eruit kan zien en zich persoonlijk voelt, evenals de andere kunnen het beste worden aangeduid als een belemmering voor het nemen van die beslissingen. Helaas is dit laatste wat veel sites bieden als we proberen te kiezen of we honderden (zo niet duizenden) dollars aan een handtas willen uitgeven. Dus wat geeft? Waarom kunnen stockfoto’s niet beter zijn?

Ongetwijfeld is de King of Stock Pictures onder de enorme op internetverkopers NET-A-PORTER. De site biedt duidelijke, grote, precieze opnamen van verschillende invalshoeken voor elk product, inclusief de allerbelangrijkste sluitingsmechanismen op de portemonnee. De foto’s zijn in feite zo goed gedaan dat ik Net-a-Porter altijd allereerst inspecteer wanneer ik over een stuk wil componeren; Geweldige foto’s zijn nodig voor een modepost. Het lijkt erop dat andere sites gewoonlijk exact hetzelfde doen, wat leidt tot grote deals van volledig gratis publiciteit voor NET-A-Porter. Je zou geloven dat andere sites op dat spel zouden komen om op dat spel te komen.

Maar blijkbaar niet. Zou het Saks, Neiman Marcus en Bergdorfs doden om ons een paar veel meer hoeken te bieden, evenals enkele goed verlichte schoten in ruil voor onze zuurverdiende dollars? Ze hebben allemaal mooie functiefotografie op hun sites en zijn praktisch absoluut absoluut deskundige professionele fotografen in dienst om hun routinematige stockfoto’s te maken, evenals de extra inspanning zouden zeer worden gewaardeerd door degenen onder ons die aan de andere kant van de computer zitten. Een precisie zoomgereedschap doet niet veel geweldig als de structuur en het gevoel van de tas niet duidelijk zijn uit de methode die de foto is opgenomen, en zelfs niet de grootste foto kan je precies laten zien hoe een tas sluit of Hoe het er van binnen lijkt als de enige aangeboden foto van voren is.

Ik heb liever de tas in de allereerste foto dan de tas in de tweede, nietwaar? Koop bij Bergdorf Goodman voor $ 875.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *