De nieuwe Boombox -tas van Dolce & Gabbana speelt eigenlijk je muziek


in de afgelopen jaren van het enorme patroon voor nieuwheidaccessoires, tassen zijn gemaakt in het beeld van veel dingen: boeken, decks van speelkaarten, astrologische symbolen , leren jasjes. Zelden voeren een van deze tassen ook een van de functies van hun esthetische inspiraties uit; Tassen hebben tenslotte al een behoorlijk specifiek praktisch doel, en hun binnenholte biedt nog een belangrijke barrière. Geen van die problemen kwam echter op de manier van Dolce & Gabbana, en al snel kun je een tas kopen die ook een boombox is, als dat een ding is dat nuttig voor je is.

Voor wat deze tas ook zal kosten als deze uiteindelijk beschikbaar is, het zou echt moeten verbinding maken met uw telefoon via Bluetooth (veel goedkope draagbare luidsprekers doen dat!), Maar in plaats daarvan kunt u uw iPhone aansluiten via Aux Cord en deze handtas zal Speel eigenlijk wat je kiest. Aan de andere kant betekent dit dat je je telefoon en de tas niet hoeft te krijgen, waar ik nooit extreem goed in ben.

Als je rond wilt ronddwalen om het nieuwe Beyoncé -album van je heup te schieten als een waarschuwing voor alle man die je misschien durft te kruisen, is deze tas verkrijgbaar bij een handvol Dolce & Gabbana -winkels en de website van het merk heel, extreem, extreem, extreem , volgens Fashionista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *