Winkel 21 prachtige geschenken van Neiman Marcus’s onnavolgbare Holiday 2016 Choice


Als ik geloof over luxueuze, elegante geschenken, geloof ik over Neiman Marcus. Ik ben opgegroeid op de komst van het Neiman Marcus Christmas Book in november in de post, dus ik zou de pagina’s op pagina’s van aantrekkelijke producten kunnen overbruggen en ooit droomt dat hij op een dag voldoende geluk heeft om dergelijke dingen zelf te bieden of te krijgen. Nu ik volwassen ben, is Neiman Marcus een van de allereerste locaties waar iedereen op het Purseblog -personeel zich in wendt wanneer het tijd is om een ​​van onze goede vrienden te behandelen of die van hen te vinden zijn. (Of, laten we echt zijn: vaak ook onszelf.)

We staan ​​op het hoogtepunt van de feestdagen, dus we hebben samengewerkt met onze goede vrienden bij Neiman Marcus om 21 geschenken te kiezen uit de belangrijke keuze van de winkel die een persoon op onze koopverlies zou laten voelen. Ze variëren in kosten en schalen van doordachte geschenken van gastvrouw tot elegante aflaten voor de dichtstbijzijnde mensen in je leven, en we geloven dat ze een stimuleren van motivatie zullen leveren wanneer je je eigen boodschappen doet.

Bekijk onze keuzes hieronder en zorg ervoor dat je de volledige cadeau -variëteit bij Neiman Marcus winkelt.

Hermès le Bain Gift Soap Set
$ 66 door Neiman Marcus
Deze soapset heeft alle ingaan van een uitstekend cadeau voor een vriend, collega of gastvrouw: het is een beetje onvoorziene high-end en een verwennerij waar ze niet voor zichzelf kunnen uitgeven.

Longchamp Monogram Le Pliage Tote
$ 145 door Neiman Marcus
De veel succesvolle geschenken gaan de extra mijl om iemand te laten begrijpen dat je erover gelooft, wat precies is wat monogram of personalisatie doet. Bovendien zijn Longchamp -bakken ongelooflijk langdurig en nuttig.

Neiman Marcus NM Chocolate Chip Cookies
$ 28 door middel van Neiman Marcus
De vakantie gaat niet alleen over belangrijke geschenken; Ze zijn ook een uitzonderlijke tijd om veel mensen in je leven te laten begrijpen dat je ze waardeert. Dit blik koekjes, gebakken uit het eigen legendarische recept van Neiman Marcus, is een lekker teken van dank.

Neiman Marcus NM Snowflake Marshmallows
$ 10 door Neiman Marcus
De vakantie is een seizoen van warme dranken en overvloedige bijeenkomsten, evenals deze mooie marshmallows zouden een charmant gastvrouwcadeau maken voor een klein feestje.

Prada medium top beheren tas
$ 3.080 door Neiman Marcus
Aan de andere kant van het spectrum, moet u vaak uw waardering tonen met Prada. afhankelijk van ons van deze.

Renzo Romagnoli pokerset
$ 385 door Neiman Marcus
Een high-end pokerset is een beste cadeau: het is luxe, mooi en iets dat iemand waarschijnlijk niet voor zichzelf zal krijgen, zoals zou willen hebben.

Tumi 19 graden aluminium korte reisverpakkingscase
$ 1.195 door Neiman Marcus
We hebben allemaal dat lid van een persoon dat altijd lijkt te gaan, hetzij voor service of plezier. Deze chique, ultra-duurzame handbagage maakt hun reizen allemaal veel aangenamer, en dat ze je bedachtheid hebben om te zeggen.

August Morgan zoemde gemengde drankje servetten
$ 36 door middel van Neiman Marcus
Vakantie -feestseizoen staat voor de deur, wat aangeeft dat iedereen een netjes gebied nodig heeft om hun champagne -fluiten te zitten. Waarom niet ook een beetje humor aanbieden?

O mijn god 6 kerstviering sweatshirt koekjes
$ 38 door Neiman Marcus
Deze uitzonderlijk diepgaande bittraktaties zouden een glimlach op iemands gezicht toveren.

Schoonheidsblender NM Special Red Stocking Stuffer
$ 25 door Neiman Marcus
Voor sommige mensen is het geschenk van een goed gemengde contour het grootste geschenk van allemaal.

Burberry Thomas Bear Inspecteer Cashmere Charm
$ 150 door Neiman Marcus
Een tas -aantrekkingskracht is altijd een solide geschenkconcept voor een enthousiaste accessoires, omdat ze flexibel zijn en vol persoonlijkheid zijn, evenals een bit persoon is bijzonder charmant.

Dior Beperkte editie Algemene ooglookpalet, Glow
$ 62 door Neiman Marcus
Deze full-service oogcombinatie maakt niet alleen gebruik van een flexibel trio oogschaduw dat alle huidtinten en oogkleuren flatteren, maar het omvat ook een verschuldigde wenkbrauwproducten om het uiterlijk te totaal en uw gezicht te definiëren.

Neiman Marcus Silk Shortie Pyjama
$ 170 door Neiman Marcus
Luxe Loungewear is mijn persoonlijke voorkeurstype geschenk: het is toegeeflijk, het is comfortabel en niemand heeft echt genoeg.

Uil heeft nog een gemengde drankje, set van 4
$ 36 door middel van Neiman Marcus
Een grappige beetje woordspeling, in geschenkbare vorm.

Stella McCartney Lips iPhone 6 Case
$ 75 door Neiman Marcus
Onderschat nooit het trendy aspect van een geweldig iPhone -hoesje; Je telefoon zit tenslotte in je hand (en als gevolg daarvan onderdeel van je outfit!) Zo vaak.

Inverni Cashmere Cord Breanie
$ 370 door Neiman Marcus
We zijn altijd grote fans van accessoires, maar ze maken vooral geweldige geschenken als je niet zeker bent van iemands kledingmaten, maar ze willen nog steeds behandelen op iets modieus.

Kate Spade Scout Girls ‘Glittered CrossbodyTas
$ 148 door Neiman Marcus
Dit brengt, leuk stuk van Kate Spade is de beste handtas voor jong of gewoon jong van hart.

Manolo Blahnik Velvet Hangisi Pumps
$ 965 door Neiman Marcus
Zowel seks als de stad maakten de Hangisi -pompen populair in blauw satijn, maar deze update van 2016 in Velvet voelt als de meest extravagante versie tot nu toe. Wie wil er niet zo leuks op hun voeten?

Neiman Marcus Cashmere Collection Short Silk-Timmed Cashmere Robe
$ 325 door Neiman Marcus
Een dame de kans geven om zichzelf in kasjmier te wikkelen op het moment dat ze uit bed stapt, is iets dat ze jarenlang zal waarderen.

Steiff Teddy Bear met Star Suitcase
$ 50 door middel van Neiman Marcus
Dit is niet zomaar elk type teddybeer: hij bevat precies hoe eigen, ongelooflijk trendy meenemensituatie voor de jongere in je leven die gewoon in stijl moet reizen. (Zelfs als het gewoon van het ene uiteinde van het huis naar het andere is.)

Het onderwerp van het onderwerp van de koning Hippopotamus potloodhouder
$ 55 door Neiman Marcus
Dit schattige bit-bureau-accent zal tijdens de vakantie snoepstokken vasthouden, evenals uw pennen en het hele jaar door potloden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *