Merken die niet de moeite waard zijn als replica’s


is het de moeite waard om te proberen een replica-tas van Michael Kors te kopen?

Dag iedereen!

Onlangs werd ik gevraagd door een bezoeker over waar ze een geweldige Michael Kors-replica kan kopen. Ik antwoordde en vertelde haar dat het gewoon niet de moeite waard is om een ​​replica-tas van Michael Kors te kopen (of zelfs een Tory Burch-replica-tas), evenals dit zijn de redenen waarom:

1) De authentieke versies van hun tassen zijn niet super duur!
In tegenstelling tot designers zoals Louis Vuitton, Céline, Gucci, Prada, YSL enz. Die een koper duizenden dollars per stuk leiden, zijn authentieke Michael Kors-tassen niet zo duur. De typische Michael Kors-tas kan je $ 300 uitvoeren, wat veel minder is dan bijvoorbeeld een Louis Vuitton Neverfull die in de duizenden dollars loopt, afhankelijk van de grootte en specifieke editie of model. Dit betekent dat u niet veel spaart wanneer u ervoor kiest om een ​​replica-tas van Michael Kors te kopen, omdat hun authentieke tegenhangers nogal goed geprijsd zijn!

2) Hun replica-tegenhangers zijn slechte kwaliteit!
Aangezien Michael Kors-tassen niet kostbaar zijn om mee te beginnen, hebben replica-makers geen grote beloning bij het creëren van hoge kwaliteitsversies van hoge kwaliteit van de tassen, omdat ze het niet kunnen aanbieden voor een enorme onvoldoende winst. Ze vereisen om te beknibbelen op hoogwaardige controlemaatregelen, evenals produceren echt goedkope tassen in kopen om een ​​respectabele inkomsten voor zichzelf op de knockoff-versies van deze merken te kunnen doen. Nu lijkt dit mogelijk intuïtief aangezien de originele versies van deze tassen in China zijn gemaakt, dus men kan veronderstellen dat ze gemakkelijker zouden zijn om uit te slaan, toch heb ik persoonlijk nooit een geweldige Michael Kors-replica gezien – er lijkt altijd iets af te geven over hen.

3) Een kosten-batenanalyse laat zien dat het het gewoon niet waard is!
In mijn gezichtspunt wanneer u een replica-tas koopt, is het punt om veel te sparen (zoals in honderden / duizenden), niet alleen honderd dollar. Omdat we allemaal begrijpen, is het niet eenvoudig om replica’s te krijgen – in werkelijkheid is het een gedoe om ze te kopen omdat het terugbetalingsproces meestal niet eenvoudig is, je vereiste om met verkopers overzee te praten, evenals het verzendproces kan Topsy-Turvy zijn. Dit gedoe is alleen “de moeite waard” voor mij als het eindproduct dat ik ontvang een hoge voldoende waarde heeft om me te motiveren om de moeite te doen om het te proberen om het te kopen (en als mijn beoordelingen van het verleden hebben aangetoond dat er specifieke merken zijn gedoe!). Maar met Michael Kors zou ik echter nogal in de boetiek gaan en volledige kosten betalen voor een authentieke tas, omdat een kosten-batenanalyse laat zien dat het niet de moeite waard is om zelfs een replica-tas van hun bedrijf te kopen.

De bottom line: Sommige merken zijn niet de moeite waard om als replica’s te krijgen!
Merken zoals Michael Kors, Coach, evenals Tory Burch zijn nogal gemakkelijk toegankelijk voor de typische klant, zelfs bij hun authentieke kosten, dus als je moet betalen voor deze merken, zou ik voorstellen dat je gewoon je geld opslaat totdat je voldoende bent om te lopen in hun boetiek en betaal de volledige prijs!

Andere merken die niet de moeite waard zijn als replica’s zijn merken die franje zijn in termen van populariteit (hoewel hun tassen duur kunnen zijn). Ik ben bijvoorbeeld Persoonlijk dol op de PRENZA Schouler PS1-tas (ter waarde van ongeveer $ 2.000) Desondanks heb ik nog een geweldige replica van die specifieke tas ontdekt. Terwijl de tas een eerlijk bit wordt herkend door handtas-enthousiastelingen, is het niet mainstream voldoende om in een groot voldoende kwaliteit te zijn gerepliceerd. Het krijgen van replica’s in de loop van de jaren heeft me geleerd dat hoge kwaliteit rechtstreeks aan de vraag is gekoppeld – hoe prominenter een tas is, des te aantrekkelijker is het voor replica-makers om een ​​product zo dicht mogelijk bij het echte aanbieding te maken.

Ik zal ook binnenkort berichten doen op elk merk, evenals welke tassen goed worden gerepliceerd in dat merk vs. Welke tassen zijn niet zo goed gerepliceerd (en daarom ben je veel beter om de authentieke versie te helpen bij het halen van de authentieke versie) Authentieke of replica handtas shoppers die verloren zijn na het navigeren van de duistere wateren die er zijn!

Als u een soort opmerkingen heeft, zou ik van u horen, dus laat er een hieronder achter!

Hoe nuttig was dit bericht? ExcellentGoodAveragepoorawful

Beoordeel dit artikel (9 stemmen)

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Misschien kunt u ook genieten:

Gucci Dionysus GG Supreme Bag Evaluation (replica)!

Ultieme gids: precies hoe u een …

Scammer Alert: Koop geen replica’s van …

Wat is er gebeurd met Designer Discreet? (2021 UPDATE – NIEUWE …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *