Introductie van de Saint Laurent Book Bag


Anthony Vaccarello tekende bij Saint Laurent in 2016 en omdat we hem dan gestaag hebben zien uitkruipen die goed werken voor het klantenbestand van Brand. Zijn ontwerpen zijn zelden schokkend of uit de norm, en sommigen kunnen zeggen dat hij het veilig speelt, maar je weet hoe het oude gezegde luidt: “Als het niet kapot is, repareer het dan niet”. Hoewel critici beweren dat het assortiment van Saint Laurent te logo zwaar is of dat de ontwerpen te veel op elkaar lijken, zijn het aan het einde van de dag de consumenten die ertoe doen. Zijn ontwerpen werken in het feit dat ze verkopen, en nieuwere ontwerpen zoals de Loulou, Sunset en de Niki zijn na seizoen seizoen teruggekeerd.

Hoewel Vaccarello niet snel het gehele assortiment van het merk heeft vernieuwd, is hij in de afgelopen seizoenen zo enigszins afgedwaald met ontwerpen die een beetje schoner zijn en veel meer gecombineerd in ontwerp dan afgelopen seizoenen. En in het tijdperk van gewatteerde, gezwollen, gewatteerde flapzakken is het goed om een ​​tas te zien die een beetje schoner en veel meer gestructureerd is en dat is precies wat Vaccarello ons heeft gegeven met de nieuwe Saint Laurent Book Bag.

Deze enigszins gestructureerde flapzak heeft een BOLD YSL -logo, maar degenen die een logo kiezen dat een beetje minder in je gezicht is, kunnen een monochrome versie kiezen. Er is een verstelbaar leer- en kettingriem, en binnen is er een middelste compartiment vergezeld van een spleetzak vooraan. De tas is bekleed in suede en afgewerkt met een magnetische sluiting.

De boektas is een online exclusief item en is verkrijgbaar in een paar verschillende variaties van overal lederen en monochromatisch suede tot een tweekleurige canvas/leeroptie. Momenteel is er slechts één grootte van de boektas en alle iteraties zijn in de detailhandel voor $ 1.950. De totale afmetingen zijn 5,8 ″ L x 9,4 ″ L x 3,1 ″ D.

Koop Saint Laurent -tassen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *