Tano Zoveel als Hobo


Naarmate het voetbalseizoen van het universiteit dichterbij groeit, kan ik het niet helpen, maar heb mijn oog betrapt door iets met een rode en zwarte kleurencombinatie die er goed uit zou zien met mijn speldag van de Universiteit van Georgia kleding. Prestaties en een redelijke kosten zijn een must voor tassen die worden opgenomen, op het stadionvloeren worden geplaatst en achteraf over de achterkant van barkrukken worden gegooid, en de eenvoudige, goedkope Tano net zo veel als de hobo perfect bij de rekening past .

En ik denk dat het een geweldige tas zou zijn, zelfs als de kleuren van je instelling niet rood en zwart zijn. Een van mijn belangrijkste problemen met Tano als merk is altijd geweest dat hun leer altijd glanzend en dun uitziet wanneer ik een van hun tassen zag, maar dit ontsnapt aan die kwestie volledig. Het leer ziet er zacht en vrij dik uit, die voor mij eisen in een dagelijkse tas, en waarschijnlijk betekenen dat de tas duurzamer zal zijn dan een paar van hun andere opties. Wanneer je dat combineert met het kleurenschema, heb ik moeite om nee te vermelden. Koop met Luna Boston voor $ 205.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *