Givenchy Eclipse Cut Hobo


Nou, ik heb het niet op deze manier aangegeven, maar vandaag is vandaag de dag van textuur bij PursBlog. Eerder vanmorgen spraken we over het verbluffende quilten van de quilt -koffer van Bottega Veneta, evenals nu hebben we de interessante vernietiging die is gecontroleerd op de Givenchy Eclipse Cut Hobo.

Dus wat hebben ze er precies mee gedaan? Precies hoe het klinkt, eigenlijk. Maar je moet de sprong maken om de close-up te zien.

Nou, Givenchy sneed het leer! Veel meer precies, ze stoppen tientallen op tientallen kruisende laser-precieze scores in de bovenste laag van het leer, waardoor de lichte kleur eronder in kleine delen wordt blootgesteld. Het is een heel cool effect, maar het laat me een paar vragen achter.

Mijn eerste zorgen gaat over duurzaamheid. Het verontrusten lijkt ervoor te zorgen dat het leer wegtrokken waar het oppervlak is gesneden, en ik moet denken dat dat effect in de loop van de tijd wordt verergerd. Zoiets zal ertoe leiden dat een tas veel sneller draagt ​​dan zijn niet-gedistresseerde tegenhangers, evenals wanneer veel mensen de aankoop van een tas als zo duur beschouwen, is duurzaamheid een zorg.

Het kan zijn dat Givenchy iets heeft gedaan om dat potentiële probleem aan te pakken, zoals elk type high-end merk zou moeten, maar dat is voor mij onmogelijk om te verifiëren. Als ik functioneerde in de veronderstelling dat ze dat deden, zou ik zeggen dat dit inderdaad een heel coole tas is. Het snijden is zo exact en het verontrusten zo perfect gecontroleerd dat ik blij ben dat ze hier creatief zijn geworden en iets nieuws hebben geprobeerd. Ik hoop alleen dat het op de lange termijn werkt voor degene die de tas krijgt. Ga door Barneys voor $ 1675.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *