Morgen ga ik live met Rebecca Minkoff + exclusieve 35% korting voor jou


Als je op Instagram hebt gevolgd, weet je dat ik elke dag een foto en video van een tas uit mijn collectie deel voor mijn nieuwe #StayHomWithBags -serie. Ik vertel je het achtergrondverhaal van de tas en geef je de details over waarom ik die specifieke tas leuk vind. Deze keer thuis heeft me gedwongen mijn verzameling te beoordelen en mijn eigen kast te winkelen. Veel van mijn tassen hebben een verhaal, maar sommige zijn ongelooflijk speciaal voor mij – ze brengen me terug naar een moment dat monumentaal was in mijn leven. Vandaag deel ik een tas van Rebecca Minkoff, die de eerste ontwerper was die ik ooit heb ontmoet en tot op de dag van vandaag nog steeds mijn vriend is.

Rebecca en ik zijn samen op deze reis geweest, we zijn allebei 15 jaar geleden begonnen en we zijn samen voor grote momenten geweest. Je noemde jezelf de minkettes en ze creëerde items speciaal voor jou. Je wilde met haar chatten, dus kwam ze op onze forums om gesprekken te voeren. We hebben samenwerkingen van tassen, speciale bestellingen en meer gedaan.

In de geest van het veranderen en iets anders bieden, morgen om 15.30 uur Est Rebecca en ik ga live op Instagram om tassen en leven te chatten! We willen graag dat jullie afstemmen terwijl we chatten. Voel je vrij om ons morgen vragen te stellen, zodat we kunnen antwoorden!

Wanneer: donderdag 30 april om 15.30 uur EST
Waar: Instagram Live. Spring gewoon op Instagram en kijk op de bovenste balk om onze namen te zien en tik om te kijken!

Op dit moment breidt Rebecca ook alleen een geweldig aanbod voor portemonnee en portemonnee lezers uit. U kunt 35% korting op uw aankoop ontvangen op rebeccaminkoff.com. Voer gewoon code in: RMPURSEBLOG35 bij het afrekenen. Ook hier is een nieuwe stijl die ik graaf dat je moet afrekenen, de M.A.B Crossbody.

Koop Rebecca Minkoff nu met 35% korting!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *