Carlos Falchi werkt samen met zijn kind op Graffiti-collectie


als alleen al onze ouders geweldige, exotische taslijnen voor ons hadden om te werken bij toen we studeren; We zouden allemaal zoveel geluk hebben. We zijn echter geen Kate Falchi, Kind van Portems Blog Buddy Carlos Falchi, die zojuist is toegetreden tot de gelijknamige taslijn van haar vader en is begonnen met het samenwerken met hem fulltime. Een geweldig gig als je het kunt krijgen, toch?

En op basis van het uiterlijk van hun allereerste collectie, is ze een slimme toevoeging aan het stijlproces. De zakken van de CARLOS FALCHI GRAFFITI-collectie maken gebruik van Falchi’s kenmerkende tijger-slangenhuiden als achtergrond voor punk-ge├»nspireerde doodling, evenals defaciliteit die zo tricht is aan de motivatie als elk type dat ik ooit heb gezien. Deze tassen zullen zeker niet voor iedereen zijn, evenals scheve in de richting van het jonge publiek waarvan 25-jarige Kate een deel is, maar ze zijn zeer succesvol van wat ze proberen te bereiken: een gedeconstrueerde, edgy look dat Blijft ook elegant als het niet afkoelen.

Zakken zijn verkrijgbaar in drie patronen en zowel in $ 395 – $ 1195. De collectie zal tijdens de Fashion’s Night Out op 10 september debuteren bij Bergdorf Goodman op 10 september voor grotere foto’s van enkele tassen van de collectie (en om het uitgebreide Graffiti-detail-dichtbij te zien), maak dan de sprong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *