Lauren Merkin Ostrich Paige Duffel Bag


Ik ben zo gebruikt om “koppeling” te geloven wanneer ik een Lauren Merkin -portemonnee tegenkom dat ik nauwelijks zou kunnen geloven dat deze tas een Lauren Merkin was. Toen ik echter mijn voorlopige schok kreeg, koos ik dat de tas echt een echte look waard was. Mijn allereerste geloofde was, ik verlang echt dat er een andere achtergrond was. De kleur van de tas en de achtergrond zijn zo vergelijkbaar dat deze een beetje afleidend is.

Ik begrijp dat dat niets te eindigen heeft met de tas zelf, maar het maakt het moeilijker om te analyseren. OK, de Lauren Merkin Ostrich Paige Duffel -tas is absoluut een stijlvolle keuze voor een plunjezak. Ik ben een grote fan van het grijze struisvogelverblijvend leer en duurzaam uitziende handgrepen met dubbele rollen. Wanneer het een plunjezak betreft, is er een vrij geweldige mogelijkheid dat je er tonnen dingen in gaat steken, dus je hebt veel beter duurzame handvatten om op te gaan. Contrastbanding aan de zakken en de onderkant van de tas voegt enigszins subtiele maar opmerkelijke detaillering toe. Ik zou mezelf misschien zeker zien gebruiken als een tas. Koop bij ShopBop voor $ 575.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *