Vorige week leefden beroemdheden hun beste levens met tassen van Chanel, Hermès en Dior


Als je zo vaak naar sterrensnapshots kijkt als ik, krijg je soms de perceptie dat je iets verkeerd doet. Je bent misschien beter aan het brunchen. Je kunt veel meer experimenteren met je mode -keuzes. Naast we begrijpen ons allemaal dat je misschien veel bent, methode meer fotogeniek. Op zijn minst ben je misschien nu aan het nodelen over sushi in een Benihana met al je besties, net als Blac Chyna. Zou dat niet leuk zijn? Zou dat niet de voorkeur hebben boven wat je nu doet? Ik geloofde het. Hoe dan ook, beroemdheden waren duidelijk #thriving vorige week, en ze brachten een aantal fantastische designer -portemonnees mee terwijl ze dat deden.

Alessandra Ambrosio
Chanel traditionele flapzak
Alessandra Ambrosio is onlangs gefotografeerd op weg naar de lunch in Gracias Madre in LA met een fel witte Chanel traditionele flap. Ze is terug van de Louis Vuitton Resort 2017 -show in Brazilië, en ze lijkt een kleine pauze te nemen van haar uber stijlvolle Chloè/Versace/Tod’s tassen voor een hete minuut.

Blac Chyna
Balenciaga metalen rand stadzak
$ 1.545 via Balenciaga
Hier is Blac Chyna en grijpt wat sushi met goede vrienden en een beetje Balenciaga bij Benihana. Methode om jezelf in de Kardashian -franchise te werken, Angela! We kijken vooruit om nog vele jaren uw designerbeurzen te lijken.

Jaclyn Smith
Hermès Kelly Bag
Hier is de originele Charlie’s Angel Jaclyn Smith, zowel uit als ongeveer in NYC met een mooie Fuchsia Hermès Kelly -tas. Ik heb altijd beweerd dat dubbele denim het uniform van krijgers is.

Kendall Jenner
Hermès Birkin
Kendall Jenner werd onlangs opgemerkt bij Fred Segal met BFF Gigi Hadid. Ze brengt natuurlijk een kleine zwarte birkin, maar laten we het hebben over die fluweelbroek. evenals die jas. Is het niet al een miljoen graden in LA? Dit is geen uitstekende tijd voor relaxte loopgraven om trendy te zijn.

Lottie Moss
Céline Phantom Bagage Tote
Hier is Lottie Moss, die enorme broer of zus Kate’s Devices X Net-A-Porter Collab viert, introduceert in Chiltern Firehouse in Londen. Ze brengt een mooie beige Céline Phantom Bagage Tote mee. Lottie tekende net bij een modellenbureau, voltooide haar A-niveaus, ging naar Cannes en ging naar de bol van haar school (aka prom). Het is een best geweldige tijd om Lottie te zijn.

Pamela Anderson
Saint Laurent Sac de jour -tas
$ 2.650 via Saks
Pam Anderson werd gespot en verliet een Beverly Hills Doctor’s Office (via de achterdeur?) Door een onverschrokken paparazzo. Ze brengt een kleine kleine zwarte Saint Laurent Sac de Jour mee.

Parijs Hilton
Chanel traditionele flapzak
Hier is Paris Hilton, ervoor zorgen dat de PAPS een geweldig schot krijgt als ze de roltrap op LAX opstijg met een zwarte patentleer Chanel traditionele flap. Verander nooit, Parijs. verander nooit.

Rihanna
Dior Diorama -tas
En omdat we begrijpen dat je graag je week begint met een beetje Rihanna, is ze hier, zowel uit als in NYC met nog een Dior Diorama. Ri-Ri heeft de laatste tijd echt de voorkeur gegeven aan haar metalen Dior-tassen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *