Purseblog viert St. Patrick’s Day!


Happy St. Patrick’s Day, Pursebloggers! Erin ga Bragh! Ierland voor altijd!

OK, ik ben niet Iers. Niet eens in de buurt. (Duits, eigenlijk. Dus ik ben bleek, gewoon niet Iers.) Maar St. Patrick’s Day is best leuk op een dwaze, groene bier-en-shamrocks soort manier, en zo is al het groen dat ermee gepaard gaat . Ter ere van de man die alle slangen uit Ierland heeft gehaald (wat trouwens een mythe is, maar wat dan ook. De meeste mensen denken nog steeds dat Cinco de Mayo ook de onafhankelijkheidsdag van Mexico is), laten we eens kijken naar onze favoriete groene handtas , schoen en accessoire op de markt op dit moment. Deel uw favoriete groene accessoires met ons in de reacties!

Proenza Schouler deed een hele groep groene handtassen uit Resort 2011, waaronder de Proenza Schouler PS1 -tas. De schaduw is gewaagd en groen zonder overweldigend helder te zijn, dus voor mensen die de kleurentrends van het seizoen willen omarmen, maar toch een Boheemse, versleten gevoel voor hun accessoires behouden, is deze versie van de PS1 perfect. Koop via Net-A-Porter voor $ 1595.

Alsof de landingsbaanschoenen van Miu Miu niet begerenbaar genoeg waren, is het niet-runway schoeisel van het merk net zo lust waardig. Deze miu miu canvas polka dot sandalen met name zijn een luchtige, zomerse adem van frisse lucht, en hoewel ik hun lof al openlijk bij talkshoes heb gezongen, zijn ze gemakkelijk de beste groene hakken van het seizoen en verdienen ze zoveel mogelijk vermeldingen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen als ze kunnen zijn krijgen. Koop via Net-A-Porter voor $ 485.

Exotische textuur was een van de grootste trends op de landingsbanen van het najaar van 2011, en als je de bank niet wilt breken, is het opnemen van kleine stukjes zoals de Dannijo Loma Stingray Cuff de beste manier om het te doen. Deze tint groen is olijf genoeg voor de herfst, maar nog steeds helder genoeg voor de lente, wat betekent dat dit leuke kleine accessoire dat het hele jaar door wordt gebruikt. Voor de prijs en de grootte is dat helemaal geen slechte deal, en de sieraden van Dannijo zijn altijd eersteklas. Koop via Net-A-Porter voor $ 300.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *