Ik denk dat de Proenza Schouler PS11 mijn volgende tas zal zijn


Proenza Schouler PS11, $ 1850 via proenzaschouler.com

Niets maakt me gelukkiger dan mijn volgende aankoop te stalken. Met veel dingen in het leven ben ik een impuls-koper, maar wanneer het handtassen betreft, vind ik het graag langzaam. Laat de romantiek zich ontwikkelen. Whisper Sweet niets aan mijn nieuwe tas over kaarslicht voordat ik het van mij maak.

OK, dit wordt snel vreemd. Ik verontschuldig mij. Doe alsof ik dat ongemakkelijke dingen over de kaarsen niet zei. HOE DAN OOK. Ik plot graag mijn aankopen, en ik doe het meestal met Megs, omdat ze dit hele vreemde tas -ding beter begrijpt dan in wezen iemand anders op het gezicht van de planeet. Zij en ik waren onlangs aan het praten en ik denk dat mijn volgende tas van Proenza Schouler zal zijn. De Proenza Schouler PS11, om specifiek te zijn.

Een tijdje dacht ik dat ik een PS1 zou krijgen. Ik heb de tas leuk gevonden omdat hij debuteerde, en het lijkt een functionele keuze die ik erg leuk zou vinden om in mijn kast te hebben. De PS11 daarentegen duurde enige tijd om mijn genegenheid te verwerven. Ik hield er niet meteen van, maar het groeide op me met sprongen en ik ben verliefd geweest op wat een jaar lijkt. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ik zelden veel meer draag dan mijn sleutels, billfold, zonnebrillen en telefoon in mijn tas, wat impliceert dat deze tas de ideale maat zou zijn. Ik heb je op mijn lijst, PS11, en ik ben erover om je te krijgen.

Welke tas (s) stal je nu het beste, of ben je veel meer een impulskoper?

Koop via Proenza Schouler voor $ 1850.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *