RHOBH: “Smicht je nagels niet, moet een groot meisje zijn!”


We zijn BA-ACK! Welnu, de Real Housewives of Beverly Hills zijn hoe dan ook terug, en dat geeft aan dat we terug zijn om de show terug te brengen na een beetje een knie te hebben genomen. We misten vorige week terwijl we nog steeds weer aan de slag gingen na de orkaan, maar maak je geen zorgen, mijn snoer is terug in (meestal) goede werkende koop en ik ben terug van mijn uitgebreide hiatus van huisvrouwen. Ik bedoel, het zijn Beverly Hills – ik kon het drama gewoon niet weerstaan.

We zijn begonnen met Kyle, die met Adrienne aan het winkelen was om haar op verjaardagscadeautjes voor Portia aan te moedigen, omdat het blijkbaar in Beverly Hills niet onhandig is om je vrienden te begeleiden terwijl ze geld aan je kind uitgeven. Al deze kleine winkeldata zijn eigenlijk alleen maar opstellingen om een ​​soort verklaring te doen voor de show die nergens anders in past, dus natuurlijk bracht Kyle Lisa ter sprake en waarom zij en Adrienne precies niet meer met elkaar opschieten.

Ze vechten nog steeds over de smerigheid bij de laatste reünie, en hoewel Adrienne het gevoel heeft dat ze een verontschuldiging verschuldigd is door onvolwassen, koppige Lisa, kan ik me niet precies herinneren dat Lisa iets bijzonders dat Lisa deed. Het feit dat twee mensen een argument hebben aangebracht, geeft niet aan dat de twee mensen even onschuldig zijn of even verkeerd zijn, maar dat is het soort complexe idee dat geen plaats heeft in de hoofden van realityshow -sterren. Wat ik uit de reünie doremid, is echter veel transparante, tweederangs die van Adrienne’s kant is gepland. Ze moet echt een expert of instructeur of zoiets hebben ingehuurd voordat ze probeerde Wits te matchen met Lisa.

Vervolgens volgden we Kyle naar het huis van Taylor, waar ze hielp om de subtiele verschillen tussen Mexicaans eten en Spaans eten uit te schakelen voordat Taylor het een of het ander diende (we weten niet helemaal zeker welke) aan Kyle, Mauricio, Adrienne en Paul. Taylor beweerde het feest te hebben gekookt, maar het kwam allemaal uit gigantische cateringgerechten, dus misschien ‘kookte’ ze het als ze de kleine Butane -warmers aanstak. Helemaal alleen! Dat is het toepassen van warmte op voedsel, dat misschien past bij de losste definities van koken, wat echt alles is wat moet worden beschouwd als de waarheid op echte huisvrouwen.

Iedereen ging toen zitten om te eten, en het enige dat ik hoorde was dat Taylor mensen vroeg om een ​​race te lopen voordat mijn Time Warner Cord Service extra werd, extra tijd Warner op mij en om de dertig seconden bevriezen. Het volgende dat ik wist, leidde Adrienne Paul naar wat misschien het beste kan worden omschreven als een Drag Queen Supply Store. Ik miste alle schoenen die ervaring kreeg, behalve de gigantische Gwar Moonboots die in Silver Glitter waren gedompeld, wat ik denk dat een mannelijke schoen is ten opzichte van de andere waarschijnlijke opties. Toen Mario ze later zag, klaagde hij dat ze niet echt hakken waren, wat vals zou gaan. Ik denk dat hij dat kan opnemen met de Hoge Heels Race Standards and Practices Board.

Onze volgende stop was om newbie huisvrouw Yolanda te bezoeken, die duidelijk gewend is te worden gezien en niet te horen en waarschijnlijk zo moet blijven, althans op basis van haar herhaalde, smakeloze opmerkingen over het willen stoppen van haar tienermodel dochter om er Chinees op te kijken op een fotoshoot. De dochter van Yolanda is natuurlijk prachtig, wat precies de bedoeling van Yolanda was, gezien het feit dat haar geboorte. Modellering heeft een vervaldatum voor elke vrouw, en Mama heeft geen botten gemaakt over het willen uitbrengen van haar bezetting door haar nakomelingen door “advies” en “begeleiding” te leveren en haar weg te nemen naar garderobe -vergaderingen. Van de kant van haar dochter leek ze te denken dat haar moeder net zo vervelend was als elk 17-jarig meisje, maar dit verschil was dat de dochter van Yolanda gelijk had. De moeder van veel mensen zijn eigenlijk niet zo vermoeiend.

Bij Kyle’s House waren de voorbereidingen voor het meest huidige overdreven kinderfeestje van de serie aan de gang. Kyle was geïrriteerd dat de feestleveranciers geen echte eenhoorns hadden gevonden om naar haar huis te brengen, soms lijken blijkbaar niet te weten dat eenhoorns dat niet zijn, en zelfs wanneer ze dat zijn (zoals voor het verjaardagsfeest van een klein meisje), ze zijn Eigenlijk alleen paarden met hoorns vastgebonden aan hun hoofd. Het paard Wrangler leek het hele ding zo goed mogelijk uit te stemmen, terwijl hij er nog steeds in slaagde om een ​​actieve deelnemer aan het gesprek te blijven, waarschijnlijk omdat Kyle de derde was getiteld Huisvrouw om hem te schreeuwen over de inherente fictieve ficticiteit van eenhoorns die week.

Elders renden Mario en Paul naar beneden wat een soort buitenwijk zijstraat in goedkope schoenen leek te zijn in een vage poging om Taylor te helpen een einde te maken aan huiselijk geweld en veel meer cam tijd te krijgen. Helaas gaf dat aan dat ze Lisa misten een lama te leiden door het midden van het huis van Kyle terwijl Kyle achter hen aan het rennen was en de hele weg protesteerde. Zodra de lama was overgedragen aan de professionals, ging Kyle Lisa neer om haar te proberen te overtuigen haar te laten betrokken raken bij het drama van Lisa-Adrienne, en natuurlijk wilde Lisa er niets van hebben. Er zou veel minder drama zijn als alle hOuswives weigerde om camera-zoekende costars te laten houden van amateurkamp David spreekt uit bij het zwembad.

Lisa verliet toen het feest (niet bovenop de lama, tot mijn eeuwige teleurstelling), op welk punt alle anderen die we ooit in deze hele show hebben gezien, uit het houtwerk kwam. Camille, Dana-Pam, de automobilist van Yolanda met een gigantische teddybeer die werd aangegeven om iedereen af ​​te leiden van het feit dat ze niet de moeite nam om te verschijnen. Brandi arriveerde ook, ondanks het feit dat letterlijk iedereen op het feest haar uitbreidingen wil wegtrekken. Het was zo slecht dat Kyle, die niet eens van plan was Brandi in de eerste plaats voor het feest uit te nodigen, degene was die haar een peptalk gaf en haar aanmoedigde om te blijven en te mengen en te proberen te doen alsof er geen zou zijn Weef-snatchen. In plaats daarvan schoot Brandi vast en verzamelde iedereen zich om Kim te vragen over de verblijfplaats van haar ex-vriendje. (Waar: onbekend.)

Na wat drama over paardenpoep, gingen we verder met de eigenlijke onzin-Taylor zat rond en vertelde iedereen een tweedehands verhaal over hoe Brandi een grapje maakte met Yolanda dat ze met elke persoon in Beverly Hills had geslapen. Iedereen die halverwege de show vorig seizoen aandacht besteedde, zou begrijpen dat het gevoel voor humor van Brandi gewoon een beetje van kleur en vies is, en ze is meestal bijzonder zichzelf weg weg over haar eigen seksuele exploits. Waarom Taylor denkt dat het vertellen van een grap die Brandi over zichzelf heeft verteld, een soort triomf vormt, is de gok van iemand, maar mijn persoonlijke theorie is dat Taylor zo wanhopig is om zich opmerkelijk te voelen over iemand, gezien alles wat we weten over haar groeiend, dat ze zal Grijp elke gelegenheid die ze krijgt. Brandi is waarschijnlijk het gemakkelijkste doelwit, gezien het feit dat veel van de andere vrouwen haar niet leuk vinden en haar problemen zijn vrij duidelijk, maar Taylor heeft zich niet herinnerd dat het vrij moeilijk is om iemand met succes uit te lachen wanneer ze het al hebben gemaakt grapje over zichzelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *