Purseblog Beauty: 10 Appeal Products om jezelf deze Valentijnsdag


te cadeau doen, echt gepraat: ik heb nog nooit een echte Valentine gehad, tenzij je mijn mama of mijn Galentijnskwijt telt. Hoe dan ook, ik heb altijd van Valentijnsdag gehouden. Ooit gezien het feit dat ik klein was, was het een van mijn favoriete vakanties, en niet alleen vanwege alle chocolade die ik kan eten. Ik ben altijd een ongelooflijk liefde-y persoon geweest en ik hou ervan mensen te vertellen hoe ik me voel. Het leven is gewoon te kort om dat niet te doen. Als kind klampte ik me altijd vast aan mijn geliefden en douchen ze met knuffels en kusjes. Zelfs nog, mijn vrienden zijn nooit geschokt als ik ze willekeurig te pakken krijg, alleen omdat ik een knuffel nodig heb!

Ik heb altijd de neiging om mezelf op een of andere manier rond Valentijnsdag te behandelen, vorm of vorm. Vaak is het een brunch met vriendinnen, een schattige nieuwe top om dat weekend te verslijten, of een schopachterachtige aantrekkingskracht. Dit jaar ben ik veel meer dan ooit geobsedeerd door beroepsproducten. Ik denk dat ik Amanda moet bedanken voor het overdrijven van de donkere kant van glamoureuze aantrekkingskrachtproducten! Deze Valentijnsdag ben ik geobsedeerd door deze 10 producten.

La mer crème de la mer hydraterende crème
$ 170 door middel van Nordstrom
Ik heb gehoord dat dit spul de crème de la crème van Appeal Products is – Zero Puns bedoeld! Deze cult -favoriet staat altijd op mijn radar, maar ik moet eerlijk zijn, het geeft me een beetje sticker -schok, omdat het meest dat ik heb uitgegeven aan een beroepsproduct ongeveer $ 85 is. Dit zou de grootste v-day traktatie voor mezelf zijn.

Dior nagellak in bonheur
$ 28 door middel van Nordstrom
Kortom, de enige tijd van het jaar dat je me vangt met deze kleur op mijn vingers is in de maand februari. Serieus, ik kreeg het vorig jaar rond deze tijd, had mijn nagels gedaan voor Valentijnsdag en droeg het dan misschien een andere keer sindsdien. Dior Polish is echter een favoriet van mij omdat het echt goed duurt, en dat zegt veel, van iemand die meestal gelmanicures krijgt!

Skinceuticals hydraterende B5 -gel
$ 82 door middel van skinceuticals
Mijn gezicht begon onlangs uit te breken. Als ik zeg dat ik er een beetje over verloor, leg ik het lichtjes, maar op 27 -jarige leeftijd heb ik nooit problemen gehad met mijn huid, dus toen het op me in paniek raakte, deed ik dat ook! Ik lach er nu een beetje om, want na een reis naar de dermatoloog lijkt het erop dat het op de weg terug naar normaal is – vingers gekruist. Dankzij sterke voorschriften in combinatie met de winter in NY is mijn huid echter waanzinnig droog. Ik werd verliefd op deze hydraterende gel nadat ik een gezichtsbehandeling had gekregen in Nordstrom Spa. Het is de prijs waard, dat beloof ik!

Slip zijden kussensloop
$ 79 door middel van NET-A-PORTER
Ik heb gehoord dat slapen op een zijden kussensloop echt geweldig is voor je huid, en na eerder genoemde huidproblemen heb ik alles goed bekeken, van wat ik eet tot wat ik ‘s nachts mijn hoofd leg.

Chloé eau de parfum
$ 105 door middel van Sephora
Toen ik een frisse stagiair was op het NYC -kantoor van Chloe, bracht ik uren door in de voorbeeldkast, die gevuld was met geurflessen om te schenken, en toen werd ik voor het eerst verliefd op deze geur! 4 jaar later ben ik er nog steeds dol op en Jet om een ​​nieuwe fles te pakken als ik oproep. Het is een van mijn favorieten en ik krijg altijd zo veel complimenten als ik het heb.

GG Blooms Cosmetic Case
$ 550 door middel van Gucci
Als er ooit een tijd was om uit te geven aan een make -uptas van een designer, zou het nu zijn.

Tom Ford Appeal Soleil Blanc Eau de Parfum
$ 230 door middel van Net-a-Porter
Ik heb niet echt een geweldige reden om dit te willen, behalve het feit dat ik binnen 2,2 seconden na het vegen kwam toen een verkoopmedewerker bij Saks me in het nauw droeg en mijn polsen spritte voordat ik zelfs kon protesteren. Het ruikt echt geweldig, maar de gedachte om het te krijgen gaf me pre-buyers spijt en ik ben nooit echt door gegaan met de aankoop. Ik wil het echter nog steeds. Wil iemand mij een traktatie geven deze V-dag?

Peter Thomas Roth 24K Gold Pure Lift en stevig masker
$ 80 door middel van Sephora
Niets klinkt voor mij veel glamoureuzer dan een 24k gouden masker. Ik kan niet zeggen dat ik dit zelf heb geprobeerd, maar ik heb een geweldige beoordelingen van zowel PALS als Appeal Editors gehoord, en het staat hoog op mijn lijst met producten om te proberen.

Verse aantrekkingskracht getinte lipbehandeling
$ 24 door middel van Nordstrom
Deze lipbehandeling is een van mijn favoriete aflaten! Het is prijzig als je erover nadenkt om $ 24 uit te geven aan een lipproduct wanneer je voor die prijs ongeveer 10 chapsticks uit de drogist kunt krijgen, maar het is absoluut de moeite waard. Ik ben verslaafd aan de rozengeur en het geeft je lippen een grote hint van roze!

Oribe heldere blonde shampoo
$ 46 door middel van NET-A-PORTER
Oribe Shampoo is misschien mijn schuldige plezier. Ik schaam me eigenlijk om toe te geven dat ik zoveel aan een fles shampoo heb uitgegeven, maar het is echt zo de moeite waard. Ik heb mijn hele leven blond haar gehad. In het begin natuurlijk, maar later in mijn leven opgehelderd met kleurbehandelingen, en ik heb nooit een shampoo gevonden die mijn haar er ongelooflijk glanzend uitzag totdat ik Oribe vond. Dit spul werkt echt. Geen blondie? Je zult dol zijn op de Oribe Gold Lust Shampoo, die mijn schoonheid parlOf gebruikt meestal ook op mijn haar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *