Totale obsessie: Olympia Le-Tan Book Clutches


Elke week inspecteer ik obsessief Net-a-Porter-nieuwkomers om te zien of ze elk type extra Olympia le-tan boekklapen krijgen. Deze boekkoppen zijn volledig realistisch, maar ook zo creatief geproduceerd dat ze een hele nieuwe dimensie aan je outfit zullen toevoegen. Ik heb een obsessie en het is niet klein, mijn enige probleem is om te kiezen welke ik wil, evenals hoe precies ik het precies kan opsporen.

De kenmerkende boekenkoppeling van het merk is geboren uit Olympia Le Tan’s soortgelijke borduurwerk, een vaardigheid die ze heeft geërfd van haar grootmoeder, evenals haar literatuur, een enthousiasme dat voortkomt uit haar vader. Haar boekklapen zijn extreem beperkte editie, evenals iedereen die van hen begrijpt die wanhopig de versie probeert bij te houden die ze willen bezitten.

De beroemde Olympia Le-Tan Book-koppelingen zijn op een subtiele manier verleidelijk en bieden knikken naar een paar van de beroemdste werken van literatuur in de loop van de tijd met soms eigenzinnige boeken. Als ik het op mijn manier had, zou ik beginnen met een bibliotheek vol met Olympia le-tan boekklapen. Als mijn dromen uitkwamen, zou ik een van mijn favoriete boeken kunnen ontdekken, zoals uitstekende Gatsby om toe te voegen aan mijn koppelingscollectie. Kosten variëteit van ongeveer $ 1.100 tot meer dan $ 1.900. Winkel Olympia Le-Tan via Net-A-Porter en Farfetch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *