CC 124: De Hermès -verslaafde


In de aflevering van de kast van de kast van vandaag ontmoeten we een tassenliefhebber wiens obsessie met tassen begon als een tiener, maar onlangs was dankzij tijd thuis tijdens de pandemie. Net als talloze van ons heeft Covid de draaggewoonten van deze biechtgever veranderd, die kunnen worden toegeschreven aan het verlaten van het huis met minder en veel meer tijd besteed aan het schoon houden van tassen. Covid hielp echter ook bij het katapulteren van deze handtasliefhebber diep in het H -territorium, en deze verzamelaar heeft onlangs zes Hermès -tassen aan haar collectie toegevoegd.

Ondanks haar liefde voor handtassen en Hermès in het bijzonder, is deze biechtvader nuchter en zelfbewust, ervoor kiezen om te kopen welke tassen voor haar werken en niet toegeven aan maatschappelijke druk of wat trendy is. Hoewel deze biechtvader moeite heeft om afscheid te nemen van haar tassen, is ze niet bang om vooraan te winkelen voor geweldige deals. Lees nu de volledige CC en vergeet niet om uw eigen in te dienen!

Deel je eigen biechtstoel!

De basis

Leeftijd: 32
Genderidentiteit: vrouw
Locatie: Bay Area
Beroep: Productmanager
Industrie: Tech
Salaris: $ 150.000
Huishoudens inkomen: $ 650.000

De zakken

Bent u lid van Purseforum? Ja

Hoe veel tassen bezit je? 15

Welke tassen zitten in uw verzameling?

Hermès Birkin 30

Hermès bolide 35

Hermès Evelyne 16

Hermès Garden Party 36

Hermès Herbag 31

Hermès Picotin 18 en 22

Chanel Classic Flap (mini en medium)

Chanel Classic WOC

Fendi stokbrood

Mulberry Alexa

Mulberry Bayswater

PROENZA SCHOULER PS1

Louis Vuitton Speedy

Hoeveel is uw verzameling waard? $ 40.000 Op basis van het bedrag dat ik voor hen heb betaald, vermoed ik dat ze nu veel meer waard zijn.

Wat is je vele dure tas? Mijn Hermès Birkin, wat een geschenk voor mezelf was nadat ik een promotie op het werk kreeg.

Wat zijn de meest essentiële merken of stukken in uw verzameling? Hermès is mijn favoriete medicijn. Ik kan echt niet winkelen bij andere merken nadat ik overstapte naar Hermès. Het voelde zo surrealistisch voor me toen ik eindelijk mijn Birkin kreeg – ik heb gedroomd ervan een te bezitten omdat ik een tiener was. In sommige gevallen nog steeds knijpen ik me in sommige gevallen over het hebben van mijn heilige graaltas?

Ik wil echt een Kelly aan mijn verzameling toevoegen!

Welke leeftijd heb je je eerste designer tas gekregen, en wat was het? 16. Ik was in Parijs voor een uitwisseling. Mijn ouders gaven me geld uitgegeven dat ik gebruikte om mijn eerste Louis Vuitton -tas en SLG te kopen.

Is er een bepaalde tas die u vervolgens wilt kopen? De Hermès Kelly. Dan zal ik mezelf al een tijdje op Ban Island plaatsen (misschien tot 40 of de volgende promotie?)

Is er een bepaalde tas die een speciale sentimentele waarde bevat? Mijn Louis Vuitton snel was de eerste tas die ik kocht met mijn eigen zuurverdiende geld. Ik voelde me zo blij de boetiek binnen te lopen en er alleen voor te betalen. Hoewel ik de tas niet meer gebruik, kan ik deze tas gewoon niet kwijtraken. Ik zal het altijd koesteren.

Heb je het gevoel dat je tassen de perceptie van mensen over jou veranderen of hoe je wordt behandeld? Ja absoluut. Omdat ik Aziatisch ben, word ik automatisch samengevoegd tot een categorie “rijke Aziatische” als ik bepaalde tassen gebruik. Ik krijg een heel ander serviceniveau wanneer ik mijn designerzakken gebruik in plaats van wanneer ik een niet-designer tas draag.

Ik draag geen van mijn tassen naar het werk of familiefuncties, omdat ik niet wil dat mensen roddelen over wat ik met mijn geld afwerk. Ik zal mijn tassen op uitjes gebruiken en tijdens het uitvoeren van boodschappen waar ik niet te veel mensen hoef te communiceren die ik ken.

Zijn uw tasdragende praktijken veranderd omdat Covid? Ja, nu houd ik me aan een of twee tassen max. Ik roteer mijn tassen niet zoveel alleen omdat ik ze niet vies wil maken en ze daarna moet schoonmaken. Ik heb ook vastgehouden aan mijn kleinere tassen, zodat ik alleen mijn benodigdheden draag (de Evelyne of Picotin zijn geweldig voor dit doel)!

Het winkelen

Hoe koopt u meestal nieuwe tassen? hangt af van mijn humeur. Ik kan 3 tassen in een maand kopen of 5 jaar gaan zonder er een te kopen.

Heeft de coronavirus -pandemie uw winkelpraktijken of algehele houding ten opzichte van luxe veranderd? Ik moet toegeven dat Covid was wat mijn luxe inkoopobsessie leidde. Tijdens lockdown heb ik veel te veel luxe handtasvideo’s bekeken en koos ik ervoor dat het de tijd was die ik nodig had om mezelf op veel meer tassen te trakteren. En zie, ik heb uiteindelijk ongeveer 6 nieuwe Hermès -tassen gekocht in een periode van een jaar. Het was een buitengewoon geval, maar zodra ik mijn Kelly heb, ben ik niet van plan om nog lang veel meer tassen te kopen.

Welke winkels bezoeken u het meest? Ik denk dat je kunt raden?

Koopt u ooit tweedehands tassen? Waar koopt u gebruik? Ja, als ik een goede deal kan vinden op een tas van de tweedehands markt, dan ben ik eerst heen. Met Hermès-tassen is het meestal niet logisch om de tweedehands route te volgen, omdat wederverkopers een premie in rekening brengen voor zeer gewilde tassen. Veel van mijn niet-hermès-tassen zijn naast mijn vasten en PS1 vooraangelegd gekocht.

Verkoopt u oude tassen om te betalen voor nieuwe aankopen? Niet echt, hoewel ik dat zou moeten doen. Ik heb hier en daar een tas verkocht, maar ik heb het moeilijktijd om van tassen af ​​te komen. Ze hebben allemaal zoveel sentimentele waarde voor mij!

Voel je ooit maatschappelijke druk om veel meer tassen te kopen? Nee niet echt. Ik koop tassen om mezelf te plezieren.

Overweegt u uw tasaankopen investeringen? Ja, er zijn verschillende tassen die ik veel meer kan doorverkopen dan ik heb betaald (d.w.z. Chanel en Hermès). Maar ik kijk niet naar de investeringswaarde bij het kopen van een tas, maar eerder hoeveel geluk het zal brengen.

Wie beïnvloedt uw aankoopbeslissingen? YouTube Luxury Community, Instagram, de portemonnee. In sommige gevallen realiseer ik me niet dat ik een tas nodig heb totdat ik het op een andere beïnvloeder zie en ik ben van verdomd, ik wil het nu. is me zo meerdere keren gebeurd! Ik vind het heerlijk om te zien hoe anderen hun tassen stylen en het doet me beseffen dat ik ze ook kan uittrekken.

Zijn verkoopmedewerkers relaties instrumenteel voor uw winkelen? Ongelofelijk zo! Ik heb de meest fantastische SA bij Hermès en dankzij haar heb ik mijn droomtas kunnen krijgen. Ze werkt hard om mij ook mijn volgende tas te krijgen? Ik hou ervan om met haar samen te werken!

Waarom geniet je van winkelen, behalve het verwerven van iets nieuws? Ik geniet niet echt van winkelen, omdat het hele proces erg vermoeiend is voor mij. Ik kies online winkelen en kies al een paar items uit. Dan ga ik gewoon naar de winkel om ze op te halen of naar mijn huis te kopen.

Heb je ooit het gevoel gehad dat je inferieure service hebt ontvangen in een winkel of boetiek vanwege je uiterlijk, etniciteit of geslacht? Integendeel, ik heb het gevoel dat ik altijd een uitzonderlijke service ontvang vanwege mijn Aziatische erfgoed. Ik was geschokt over hoe goed de SA’s voor mij waren toen ik op 16 -jarige leeftijd alleen ging winkelen in de Louis Vuitton Flagship Store.

Een paar keer heb ik een slechte service ontvangen in sommige winkels en het is meestal wanneer de SA’s erg druk zijn en ik niet echt van plan was om toch iets te kopen.

Het geld

Wie betaalt voor uw tassen? Meestal ikzelf. Mijn echtgenoot heeft me hier en daar een tas geschonken.

Zet u een budget opzij voor uw tasaankopen? Nee, ik ben echter meestal goed in het besparen van geld en heb een maandelijks budget waaraan ik me houd. Omdat ik in 2020 niet kon reizen, heb ik mijn geld geplaatst dat anders zou zijn gebruikt om naar tassen te reizen.

De taboe -onderwerpen

Heb je ooit een namaak gekocht omdat je je geen designeritem kon veroorloven? Nee, maar een van de moeder van mijn ex-vriendje cadeaute me vervalsingen. Ik heb ze nooit gebruikt! Ik schaamde me te schaam.

Verbergt u ooit aankopen voor uw partner? Nee, hij steunt mijn luxe obsessies erg. Hij is ook helemaal in orde dat ik hem Hermès -banden koop die hij nooit zal dragen alleen om mijn quota te ontmoeten, lol!

Wat is het gekste dat je hebt gedaan om een ​​tas te betalen? Hmm denk ik dat het gebruik van de wet van aantrekkingskracht en het manifesteren van mijn droomtas? Telt dat?

Denk je dat je winkelen ooit een probleem is? Heb je ooit het gevoel gehad dat je worstelde met een winkelverslaving? Ja, in sommige gevallen kan ik mezelf niet stoppen om een ​​tas te kopen, hoewel ik weet dat het zonde van geld is. Ik koop meestal tassen die ik niet gebruik. Ik probeerde minimalisme te omarmen en het heeft een beetje geholpen, maar ik wou nog steeds dat ik elke tas op mijn verlanglijstje kon kopen lol!

De rest

Zijn er andere dure hobby’s of passies? Sailing, skiing, and horseback riding ?

Anything else you would like to include? bedankt voor het lezen :)!

Editor’s note: today’s confessor preferred to remain anonymous, photos shown of the confessor’s noted bags are not her own.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *