Ik ben gek op de kleur van de Kate Spade tas


Soms is één element van het uiterlijk van een tas voldoende om je het hele ding leuk te maken. Vaak is het kunstmatig ingebouwde studs, vaak is het een bepaald type leer, vaak is het een zak of grootte van een tas. Deze keer is het de kleur. In feite moet dat zo evident zijn dat ik hoop dat iedereen het al had uitgevonden.

Ik ben enigszins gedeeltelijk aan paarse tassen om mee te beginnen, en de specifieke tint paars in de Kate Spade La Casita Jossline Satchel is absoluut perfect. Het is helder genoeg om te knallen, maar nog steeds het ideale soort schaduw om het hele jaar door te dragen.

Deze tas behoudt de boxy, gestroomlijnd esthetisch waarvoor Kate Spade bekend is, maar de kleur is zo speciaal dat het me de vorm negeert, wat meestal niet mijn stijl zou zijn. Ik ben alleen bezig met het vinden van een manier om deze exacte tint van paars in mijn garderobe op elke manier mogelijk te krijgen, en op dit moment lijkt deze tas de gemakkelijkste optie. Koop door Nordstrom voor $ 345.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *