Bekijk de tassen Sterren waren bij Coachella


als je iets lijkt op mij, bescherming van de hippie-dippy onzin begrepen als de Coachella-muziekviering geen interessante interessante dingen die je in het minst interesseert. Wat doet een rate van interessante me (en misschien een paar van jullie), maar is sterren die gek handelt terwijl ze een prachtige handtassen brengen, evenals Coachella had meer van dat dan misschien zou je verwachten. Ja, sterren brengen belachelijk dure tassen tot zweet, dans en krijgen allemaal bruto en vies in het verstuivende hete woestijnklimaat bij Coachella. Waarom zouden we iets anders verwachten?

Natuurlijk is Star Activity op het Fest voornamelijk beperkt tot VIP-gebieden, evenals Palm Springs High-end hotels (tenzij je super gewijd bent aan het hele Coachella Flower-Child Thing zoals Vanessa Hudgens of Kate Bosworth), maar in mijn gedachten , Ik verwachtte nog steeds alle celebs om hun stylisten-telefoontje te laten bellen in een aantal vrij goedkope, ponale bedekte tassen voor de gelegenheid. In plaats daarvan ontdekten we Chanel, Celine, Valentino en Roger Vivier te zien. Inspecteer onze volledige vervallen hieronder.

Waarom was Kyle Richards van echte huisvrouwen van Beverly Hills in Coachella? Niemand weet, maar ik begrijp dat ze op deze specifieke avond Chanel Mini Flap Bag meebrengt. Zie meer van de collectie van Kyle, samen met haar castgen ‘, in “de vele tassen van de echte huisvrouwen van Beverly Hills.”

Francesca Eastwood, Kind van Clint, evenals beruchte Birkin-Burner, is indicatief voor de typische Coachella-look – Cutoffs, een floaty top, evenals een vrij goed geprijsde Alexander Wang Marion Crossbody. Koop voor $ 650 via Shopbop.

Vanessa Hudgens is natuurlijk vrijwel een coachelmascotte. Haar bezaaid rugzak, die we niet in staat zijn om te identificeren, is precies wat je zou verwachten dat een dame haar leeftijd om naar een muziekfestival te brengen. Inspecteer de rest van Vanessa’s collectie in “de vele tassen van vanessa hudgens.”

Reality Star Audrina Patridge was stevig op de high-end bandwagon met haar Chanel Traditional Flap Bag.

Kate Bosworth, zoals Vanessa Hudgens, selecteerde een niet-descript, festival-passende keuze die niet duidelijk duur was.

Naarmate de ongelooflijke collectie van Nicky Hilton zou aangeven, ging ze met een aantal high-end coachella-opties. De allereerste was de valentino rockstud naakt dragen met een monogram pouch verscholen. Winkel Valentino via Neiman Marcus.

Kelly Rowland is een geweldig voorbeeld van hoe belachelijke coachella “mode” kan zijn – is dat een Python Fanny Pack?

Celebrity-nakomelingen worden getrokken naar Coachella zoals zwaluwen naar Capistrano – Getuige Rumer Willis, met trots haar Givenchy Mini Pandora Bag. Pak een van je eigen voor $ 1.050 via Bergdorf Goodman.

Van alle tassen bij Coachella, was ik het meest verrast om deze schoudertas van Roger Vivier Pismark te zien, gebracht door Julianne Hough – zie je meestal alleen Vivier op veel meer geautoriseerde gelegenheden.

Nicky Hilton’s tweede zak van de viering was deze Black Celine Nano Bagage-tas.

Laat het tot op de een of andere manier een Dolce & Gabbana Round Leopard Mini Bag op de een of andere manier laten zien er een op de een of andere manier volledig festival uitzien. Inspecteer meer van haar collectie in “de vele tassen van Diane Kruger” of winkel Dolce & Gabbana via Nordstrom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *