Heidi Klum met Givenchy Nightingale


Givenchy Nightingale

Ok, ik weet het, ik weet het, mijn beroemdheidsberichten zijn de laatste tijd buitensporig geweest. Maar al mijn favoriete dames (sommige niet zo favoriet) dragen de populairste handtassen rond! Het is moeilijk om het te laten liggen. Nu deze tas denk ik dat jullie allemaal zullen genieten, zelfs als het niet in deze kleurencombinatie staat. De Givenchy Nightingale is een favoriet van fans van sterren zoals Ashley Olsen en een favoriet van handtasliefhebbers wereld breed vanwege zijn strakke en schone aantrekkingskracht. Er is iets volkomen ideaal aan deze tas. Wat nog veel meer perfect is, is de prachtige Heidi Klum die het draagt. Nog veel meer ideaal die je vraagt? Heidi Klum draagt ​​het terwijl hij een geweldige moeder is voor haar drie kinderen, Leni, Henry en Johan. En nog veel meer ideaal dan dat … haar lichaam. Ik moest die stap verder gaan, want toen ik haar de Victoria Secret Runway slechts 6 weken na de bevalling zag afstappen, werd ik groen van jaloezie. En nu ben ik groen van jaloezie over haar groene Givenchy Nightingale! Deze handtas vult alle beste categorieën. Het is de ideale kleurpunch die de lente oproept, het is de ideale dagelijkse tas en het heeft dat casual elegante gevoel. Deze versie heeft een ietwat gerimpeld patentleer met een ritssluiting, dubbele bovenste handgrepen en een verwijderbare versie van de riem. De binnenkant is bekleed in stof en heeft een zijzak en twee organisatorische zakken. Afmetingen zijn 13 ″ x 14 ″ x 6 ″. 5 ″. Ik hield eerder van deze tas, en nu heb ik er een klein geval van obsessie mee. Als ik niet alleen de Rebecca Minkoff Red Wine Nikki had gekocht (besteld !!), greep Louis Vuitton (wachtend op me!) En Louis Vuitton Waterverf snel (wachtend op het om aan te komen), dan zou ik er veel zeker voor kiezen. Maar ik moet wat terughoudendheid tonen. Hoe dan ook, mijn reis naar NYC volgende week kan ik met een paar andere handtassen vertrekken, weet je het nooit? Koop via Barneys voor $ 1395.

Afbeeldingen via celeb utopia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *