Klein stadje naar Big City


Wanneer denk je van uitdrukking, wat betreft je geest? Voor mij is het eerste woord mode. Alleen het idee om jezelf te kunnen uiten door kleding en accessoires is echt geweldig.

Opgroeien in een klein stadje en naar een kleine priv├ęschool gaan, was Mode nooit iets waar iemand echt op heeft betaald. Waarom zorg je? We droegen allemaal hetzelfde uniform en hadden zelden dagen waarop we zich konden verkleden in onze eigen kleding.

Willen anders te zijn, besloot ik om mijn uniform te verkleden. Mijn inspiratie die je mag vragen? Gossip Girl natuurlijk! Het uniform was hetzelfde als de anderen, maar het was op hetzelfde moment zo anders. Vanaf daar ging mijn interesse in mode naar een all-time hoog.

Een stage te doen bij Brynn Capella is zo’n uitstekende kans. Reizen naar Chicago in aankoop om te leren en de daadwerkelijke ervaring in de modewereld te krijgen, is elke droom van Fashionista! Fall Fashion is mijn persoonlijke favoriet, hoe kon je niet houden van hoeden, sjaals, oh en vergeet de handtassen niet! Donkere kleuren zijn een daling gegeven, net als de handtas van Brynn Capella ben ik modelleren!

Het afronden van mijn eerste week als stagiair, heb ik al zoveel geleerd, zoals het onderzoeken van kleine boetieks, in aanschaf om het merk van Brynn Capella beter te kennen, ik moest kijken naar bedrijven die vergelijkbare stijl hadden. Onder de vele bedrijven heb ik informatie over, gratis mensen leken in elke winkel te zijn! Geïnspireerd worden door de Boho Elegante look, merkte ik dat ik alles van handtassen naar kleding bekeken! Deze herfst wordt gevuld met zoveel geweldige looks en ik kan niet wachten om met je te delen wat ik nog meer vind!

xoxo,

Cecilyne

Deel dit:
Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Facebook (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Miami Trend ReportMarch 19, 2018in “Mode Business”
Mijn ervaring in Modern Beauty 2014August 17, 2014in “Chicago”
Chicago naar Cali: Ik ben klaar! 25 oktober 2016 in California “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *