PurseForum Roundup – 3 september


Ik weet dat sommige mensen denken dat een zwarte tas een basiszak is, maar niets is veel stijlvoller voor mij. Dus voor de Roundup van vandaag, heb ik ervoor gekozen om enkele van mijn favoriete zwarte schoonheden vers van het forum met jou te delen. Als je je vandaag gewoon afstemt, laat me dan de eerste zijn om te zeggen dat we blij zijn dat je hier bent! Deze roundups zijn gemaakt van een zeer samengestelde selectie foto’s die worden gedeeld door onze eigen TPF -leden van hun eigen tassen die we hebben gevonden op de vele threads op het forum. Elke week brengen we enkele van onze favoriete berichten samen en delen we ze hier met u om iedereen op de hoogte te houden van de meest recente gemeenschapsgebeurtenissen. Als je nog geen lid bent, is dit het moment om mee te doen, want het is echt een van de beste plekken om contact te maken met portemonnee mensen zoals jij. Dus met dat al gezegd, laten we eens kijken wat deze week in petto had!

De TPF -schep

We beginnen de dag met dit dynamische duo gedeeld door ons lid DKAY6 in de thread “Pics of Your Louis Vuitton in Action”. Wat een geweldige combinatie!

Vervolgens hebben we deze stijlvolle kleine lelie die mooi zit! Het werd gedeeld door ons lid Cecilienor in de “Welke moerbei draag je vandaag?” draad.

Felicitaties aan ons lid PrincessPeach91 met deze dromerige nieuwe toevoeging aan hun collectie. Deze dame werd gedeeld in de “Wat was je laatste Dior -aankoop? *Plaats hier foto’s van je schoonheden*“! Ik weet niet hoe het met je zit, maar zwart en zilver is mijn favoriete hardware -combinatie.

Je moet dol zijn op een klassiek Bottega -moment zoals deze oldie die door ons lid Muchstuff werd gedeeld in de “Bottega Veneta in Action!” draad. Het leer ziet er goddelijk uit!

Ons lid, PuzzleBook, deelde de meest ideale klassieke flap in de aankopen van augustus 2021 ..! ” draad.

Last, maar verre van minst, is deze knappe Kelly die op de passagiersstoel rijden. Het werd gedeeld door ons lid Christieashley in de “Your Hermès in Action!” draad.

Meer willen?

Ik ben dol op het gesprek dat voorbij gaat in de “Wat laat een tas naar uw mening verouderd zijn?” draad. Het is zo interessant om te zien hoe andere portemonnee bepaalde stijlen en trends interpreteren. Een andere geweldige thread om door te scrollen is de “slechte klantenservice (hotline) van luxemerken – tekent u gevolgen?” Thread, waar leden praten over hoe hun klantenservice -ervaringen hun relatie met het merk beïnvloeden. Dit is een aanzienlijk voor mij, vooral als iemand die eerder in een klantenservice -rol heeft gewerkt.

Dat is alles voor deze week, vrienden, tot de volgende keer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *