RHOBH: Deze aflevering was niet vreselijk Quotable


Toen je denkt aan de explosieve viering die de aflevering van vorige week van echte Housewives of Beverly Hills bovenaan stond, was de aflevering van gisteravond ronduit tam. Carlton gooide een viering zonder een enkele naakte persoon, zowel Kyle als Brandi gingen samen op een wandeling, omdat ze nu verenigd zijn door een typische tegenstander en Cedric kunnen op de vlucht zijn voor Lisa’s goons in een afgelegen deel van Frankrijk . Dat laatste deel is echter puur vermoedens, maar het lawaai echter niet zoals de waarheid? Zou de wereld niet veel beter zijn als het de waarheid was?

1. Yolanda’s jongeren schamen zich voor het huis van hun vader. Omdat het net zo groot is. Hun vader is zo rijk dat het beschamend is. Het is eigenlijk een schande van rijkdom. De ex-man van Yolanda is waar die staat vandaan komt.

2. Probeert Lisa Yolanda te bevriezen? Ik weet het niet, maar misschien. Lisa is geweldig in het spel om een ​​echte huisvrouw te zijn, meer dan wat dan ook, evenals Yolanda is een concurrent voor fan die op dit moment de voorkeur heeft. Had ze een verjaardagsviering voor Ken op een dag dat ze begreep dat Yolanda niet met opzet kon komen? Ik weet het niet, maar misschien. (Ik begrijp geen grote dingen, maar ik heb vermoedens over bijna allemaal.)

3. Evenals nu voor iets totaal anders, laten we Kyle en haar man Basketball bekijken. Het ontdekken van nieuwe methoden om expositie te bieden over off-camera capriolen in deze show is moeilijk; We kunnen alleen mensen zien zitten om thee of sap samen te hebben om ons te vertellen (door elkaar te vertellen) wat er tussen deze aflevering is gebeurd, evenals de laatste zo vaak voordat de show slechts één lange koffiepauze is. Dus voor deze aflevering voegden ze de jongere verloofde van Yolanda toe aan de mix van Yolanda om de expositie van Yolanda interessanter te maken, evenals toen … duwden Kyle en Mauricio buiten, gooiden een basketbal aan hun hoofd en vertelden hen om te beginnen om te beginnen om te beginnen om te beginnen om te beginnen om te beginnen om te beginnen praten. evenals basketbal spelen. Gewoon, weet je, terloops. Zoals men doet.

4. Joyce heeft willekeurig iemand van het universum gekroond. Alleen al je periodieke herinnering dat Joyce die macht voor zichzelf heeft verklaard en nu naar believen gebruikt.

5. Carlton is van streek dat ze antisemitisch werd genoemd, omdat het de zakelijke verbinding van haar man met Joodse cliënten zou kunnen schaden. Ik geloof niet dat Carlton echt virulent anti-joods is, en ik geloof niet dat Kyle haar dat om welke vorm dan ook noemt, anders dan om haar eigen setting in hun argument te verbeteren, maar bespreken dat je sindsdien overstuur bent Het kan de Joodse cliënten van haar man vervreemden, is waarschijnlijk niet de allerbeste verdediging. Carlton welleerde een beetje toen ze precies vertelde hoe ze als kind in Zuid -Afrika werd lastiggevallen voor zwarte vrienden, maar ze wekte veel op toen ze geloofde over de geldtap die droog liep.

6. Brandi’s tong is gezwollen. Dat is wat er gebeurt bij mensen zoals Brandi in, zoals de Griekse mythologie. Het is net zo goed. Brandi kan niet stoppen met haar mond, dus de wereld probeert haar te helpen.

7. Niemand houdt helemaal van Lisa. Ze hebben een aantal eerlijke punten: Lisa brengt niet veel tijd door met de rest van de cast, ze lijkt niet te zorgen voor hun gekke beetje levensmijlpalen, ze voegt zichzelf in drama in een methode die haar echter in staat stelt de pot te roeren Het lijkt erop dat ze er nog boven staat. Aan de andere kant is Lisa verreweg de beroemdste van de groep en over het algemeen de meest geliefde, evenals ze heeft meer externe kansen gehad als gevolg van haar huiswissel dan de rest van hen. Lisa is echt geweldig in het zijn van een huisvrouw, en ik weet zeker dat dat de rest van de cast stoort.

8. Lisa werd neergeschoten voor een tijdschrift, terwijl Kyle en Brandi op een rots zaten die over haar klaagde. Zoals ik al eerder heb gezegd, kun je vaak precies vertellen hoe Bravo denkt over de mensen die in elk type specifiek geschil zijn opgenomen door precies hoe dingen samen worden bewerkt. De juxtapositie van Lisa die haar haar en nagels krijgt gedaan door een glamoureuze ploeg, terwijl Kyle en Brandi eigenlijk aan elkaar ineengedoken waren op een rots en de samenzweringstheorieën van Lisa deelden. Het enige dat ontbrak was een paar extreem zwakke alarmfoliehoeden.

9. Lisa had blijkbaar Cedric in ballingschap nodig in Frankrijk. Wacht wacht wacht. Kunnen we hier wat meer details over krijgen? Worden de weggegooide sidekicks van Lisa gedeporteerd? Waar gaan ze Brandi naartoe sturen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *