De hemel is echt: Selfridges heeft zojuist ‘s werelds belangrijkste handtasvloer aangekondigd, compleet met cocktailbar


We leven in een onvoorspelbare wereld. We werken lange uren, we zorgen voor onze families en onszelf zo goed mogelijk, we proberen goede mensen te zijn. We zijn allemaal, eenmaal in ons leven, het waard om absoluut te klotsen te midden van veel meer dan een letterlijke hectare designer handtassen, en nu, eindelijk, is die kans voor iedereen beschikbaar, zolang je een vlucht naar Londen kunt hangen ergens voordat je sterft.

Zoals de New York Times eerder deze week meldde, onthulden Selfridges in Londen plannen om een ​​61.000 vierkante voet “Handtas Hall” te openen in het vlaggenschip van Oxford Street in 2018. De nieuwe accessoiresruimte maakt deel uit van een algehele verbouwing van de locatie die zal kosten die zal kosten die zal kosten die zal kosten die kost. Bijna $ 400 miljoen wanneer alles is gezegd en gedaan, en de Selfridge zegt dat de handtas en het accessoire alleen 7.000 verschillende ontwerpen zullen hebben, met een totale voorraadcapaciteit van tien keer dat.

De afdeling zal alle merken huisvesten die je kent en waar je van houdt. De NYT vermeldt specifiek Chanel en Hermès, en hoewel het korte artikel geen zin heeft in de omstandigheden, zal dat praktisch zeker in de huur in de winkel plaatsvinden, gehuurde ruimtes, die zijn gevuld en bemand door de merken zelf. Met meer dan een hectare vloeroppervlak zal er zeker ruimte zijn voor veel individuele boetieks, die de voorkeur hebben van verschillende topmerken, in plaats van groothandel voor derden.

Naast het winkelen zelf, zal de handtashal ook een duidelijk middelpunt hebben: een hoefijzelklek met 14 zitplaatsen, waar consumenten zich kunnen nestelen in fluweel-stoelen en drinken totdat hij $ 3.000 aan een handtas uitgeeft, klinkt als een goed idee. Klinkt als de hemel.

Zou je jezelf een bedevaart naar Selfridges kunnen zien maken wanneer de handtashal in 2018 opent?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *