Tas Battles: Balenciaga vs. Proenza Schouler


Ik vereiste een nieuwe tas. Het is nogal lang geleden dat ik een zo goed heb gekocht voor een persoon die acht uur per dag doorbrengt, rekening houdend met de fijnere punten van verschillende ontwerper portemonnees. Ik ga snel naar Atlanta en ik geloof dat het krijgen van een volgroeide koppeling een uitstekende methode zou zijn om de overgang te markeren. Zie je, ik heb de afgelopen twee jaar doorgebracht met het nemen van iets van een succes van post-afstuderen rond mijn universiteitsstad, evenals wanneer je naar college bars gaat, een elegante koppeling is type van een gevaarlijk iets om te hebben.

Het is niet dat ik bang was dat het gestolen zou worden – dat zou het minst zijn geweest van mijn zorgen. Het is gewoon dat mijn gebruikelijke achtervolging beset door kleverige vloeren en puddle-beladen bar-tops, evenals het leek erop dat er veel op veel methoden voor mij zou zijn om een ​​mooie tas in een van hen te ruïneren. Nu dat ik de kans ga hebben om een ​​aantal enigszins klassiger gewrichten te hebben, wil ik iets wat meer geschikt zijn. Het enige probleem is dat ik niet kan kiezen welke koppeling ik wil. BRANDBLOGGERS, IE behoefte aan uw hulp. Voor uw gemak heb ik een peiling geproduceerd.

Ten eerste, de matchup: Ik heb twee grote, zwarte koppelingen geselecteerd om redenen die ik geloof dat ze voor de hand liggen – de kleur en de grootte bieden de maximale veelzijdigheid, evenals op de een of andere manier, ik heb geen enorme zwarte koppeling in mijn garderobe nog. Beide tassen zullen in vorm zijn wat ik vereiste om naar een leuk restaurant of luxe bar te gaan, evenals ze allebei snel coördineren met de meeste van mijn kledingkast.

Laten we de kanshebbers bekijken. Ten eerste hebben we de Balenciaga Envelop Clutch. We begrijpen allemaal dat ik een enorme gelovige ben in het Balenciaga-evangelie, evenals het lijkt bijna natuurlijk voor mij om mezelf te belonen met nog een van hun tassen. Dit zou mijn vijfde zak zijn, evenals vierde verschillende stijl van het merk, hoewel geen van mijn Balenciagas zwart of koppelingen is geweest.

En dan zijn er de Pouchette Proenza Schouler PS1. Proenza is veel nieuwer voor het tasspel dan Balenciaga is, maar ik hou dus zo grondig als het esthetiek van het merk en eerlijk werk dat ik bijna kwijl moedig te zijn om een ​​van hun tassen aan mijn collectie toe te voegen. Met het Profiel van Proenza stijgt elk seizoen, kan dit precies het juiste moment zijn om op de begane grond te komen terwijl voordat hun tassen gewoonlijk worden begeerd.

De ultieme overweging is meestal prijs, maar zowel de Balenciaga en Proenza Schouler-koppelingen bevinden zich in exact dezelfde ballpark. De Balenciaga (die eveneens enigszins groter is) zal je $ 1025 op Balenciaga.com zetten, Proenza is een beetje meer matig voor $ 895, eveneens via hun op internetwinkel.

[POLL ID = “61”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *