4 Niet-invasieve hacks om nieuw leven in te blazen in je oude snelle


De Louis Vuitton Fast Bag is misschien wel een van de meest herkenbare (en veel felbegeerde) designer tassen van onze tijd. Het is een echte klassieker die voor het eerst werd geconceptualiseerd in de vroege jaren 1930. Hoewel het originele vasten een kijk op riem ontbreekt, was het bedoeld voor dagelijkse carry, gemodelleerd naar een andere Louis Vuitton Classic: The Keepall.

Voor het eerst geïntroduceerd in de 30-size, wordt de tas nu verkrijgbaar in 3 extra maten, en niet te vergeten meerdere kleuren, verzinsels, en er is zelfs een versie met een ingebouwde versie van riem: de snelle bandouliere.

De snelle tas is een must-have voor elke zakliefhebber. Het is niet alleen aan de veel budgetvriendelijke kant, maar het is ook zowel trendy als functioneel. Om nog maar te zwijgen van het feit dat we 4 niet-invasieve suggesties en teken hebben om u te helpen nog veel meer uit uw snelle tas te halen! We namen de onderstaande hacks voor een spin met een vintage snel 35.

DIY O-ringriem

Onze eerste hack doet wonderen niet alleen voor functionaliteit (we kunnen allemaal van tijd tot tijd een langere riem gebruiken!), Maar ook om een ​​beetje flair toe te voegen. Persoonlijk heb ik mijn vasten gekocht voordat de snelle B iets was, en hoewel ik niet zeker ben, wat ik had gekozen als de snelle B al in de buurt was, gaat er niets boven het origineel.

De snelle B is misschien een beetje veel functioneler, maar het originele vasten is een echte klassieker. Maar maak je geen zorgen, we hebben je gedekt met deze trendy hack! Deze acrylkettingbanden zijn beschikbaar via Etsy of Amazon, en met een kleine gouden haak heb je snel je vasten zowel een beetje lager als een beetje eenvoudiger gemaakt om mee om te gaan!

Interieur zakvoering voor make -up

Vorige week heb ik jullie allemaal ondervraagd om te zien hoe je rond je cosmetica draagt, en in de post heb ik besproken hoe ik eerder gebruik maakte van binnenzakken toen ik voornamelijk grotere tassen gebruikte. Vooral de zak van mijn Speedy heeft tonnen lippenstiften en poederpaletten gedragen en ik kan je zeker vertellen dat ik een paar vlekken heb moeten vegen

Deze hack is niet alleen eenvoudig, maar het is ook zowel goedkope als uiterst effectief! Het enige dat u nodig hebt is een sandwichzak en een schaar. Snel heb je een plek om je cosmetica op te slaan en tegelijkertijd je tas te beschermen.

Crossbody sjaal hack

Een andere eenvoudige manier om zowel de functie van je tas als het modespel te verhogen, is door een sjaal te gebruiken om een ​​crossbody -band te maken. Hier gebruikten we een Hermès Twillon, die deze grondig rond de buitenmetaalriemlus bond. Zorg ervoor dat je de sjaal aan tegenovergestelde uiteinden bindt (een op de rug van de tas, en de tegenovergestelde deal met aan de voorkant van de tas, zoals getoond).

Binnenzakvormers
Voordat

Na

Mijn favoriete hack van allemaal, hoewel veel veel nuttiger dan leuk, zijn deze uiterst nuttige tasvormers. Ik had mijn snelle 25 opslag vrijwel 5 jaar zonder een enkel gebruik. Toen ik mijn kleine dame voor een spin nam, was ik overstuur over hoe misvormd het was. Ik bewaarde het afgevlakt, en hoewel ik het erg vol begon op te slaan, houdt het zijn vorm nog steeds helemaal niet goed vast. Ik sta op het punt om er ook een voor mijn tas te kopen!

[Foto’s via Jess Portillo]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *