Psst … De nieuwe Proenza Schouler -portemonnee komt ook in paars!


Proenza Schouler PS1 Continental Wallet, $ 585 via proenzaschouler.com.

Ik dacht niet dat ik ooit de dag had gezien waarop ik in één week twee enthousiaste berichten zou schrijven over een portemonnee, van alle dingen, maar de jonge jongens van Proenza Schouler weten hoe ze bij me kunnen komen. inclusief de opvallende Kelly Green -kleur in hun eerste ronde van persfoto’s voor de Proenza Schouler PS1 Continental Purse was voldoende om me de eerste keer te laten bijten, maar deze heerlijke paarse kleur tot een paar dagen later om nog een post uit me te persen was Echt een genie -slag. Wat? Ze deden dit niet puur om mijn emoties te manipuleren? Weet je het zeker?

Hoe dan ook, nu, nu wil ik een paarse. Als dat je fantasie niet kietelt, heb ik een foto van een andere gloednieuwe kleur, militair, na de sprong. Geen van beide staat op de site van het merk nog helemaal, maar als ze dat zijn, kun je ze via proenzaschouler.com kopen voor $ 585.

Foto’s met dank aan Proenza Schouler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *