Reed Krakoff geeft ons Valentijnsdag roze bokszakken


Als je een oude bezoeker van Purseblog bent geweest, begrijp je dat het team van de Reed Krakoff Boxer -tas houdt. Ik heb het geïntrigeerd ontdekt vanaf het moment dat ik er eerst voor het eerst op zag, net zo goed als ik nog steeds. Bovendien hoor ik graag over samenwerkingen, ongeacht hoe groot of klein, evenals net op tijd voor Valentijnsdag, Reed Krakoff creëerde twee Valentijnsdag voorbereide colorways exclusief voor Luxup.com.

Reed heeft zo groot geraakt met deze tas dat ik geniet van het zien van elke weergave die hij daarbuiten brengt, evenals deze samenwerking met Luxup.com is niet anders. Ik graaf ze allebei, maar ik ontdek mezelf veel meer aangetrokken tot de delicate lichtroze tinten versus de felroze tonen. Als u van de boksas houdt, evenals de vereiste om een ​​hint te verminderen tot uw significante andere, is dit uw kans. Ik wil Vlad graag op de hoogte brengen, dit is je hint … hint.

Reed Krakoff Burnised Bridle/Acid Pink Boxer Bag
$ 1.190 via luxup.com

Reed Krakoff Apache/Shell Boxer Bag
$ 1.190 via luxup.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *