Eerste gebeurtenis van de zomer


Vorige week waren we zo druk in de studio die voorbereidden op twee evenementen. Dit waren de eerste evenementen waarmee ik help en ik was behoorlijk enthousiast! Het plan was vrijdag en zondag op vrijdag en zondag op vrijdag en zondag op de Randolph Street Market. Dus het zou een gekke druk zijn, drie dagen van zeer vroege ochtenden en veel set-up en scheurtjes!

Brynn heeft haar tassen zien, zowel in Daley Plaza als bij de Randolph Street Market, maar het was lang geleden. Hoewel ze blij was om terug te gaan naar beide, wisten we dat het ruw zou zijn! Dus toen het weer slecht draaide voor vrijdag en het evenement werd geannuleerd, ademden we allemaal een zucht van opluchting.

Libbey, onze Merchandising Intern, was bezig met het helpen van het plannen van de visuele displays en lay-out voor de show. Mijn taak was om stofzakken in elke kleur te maken, zowel groot als klein, voor de leren handtassen die we bij deze evenementen verkopen. Sindsdien maken we nog steeds alle stofzakken hier in het kantoor, Brynn en ik waren bezig om veel te laten bezwijken dat we twee evenementen hadden. Nu met slechts één evenement hoefden we niet zo veel te maken.

Om een ​​stofzak eenvoudig te maken, maar zoals alles wat nodig is. Een stofzak is gemaakt alsof een kussensloop zou worden geconstrueerd. Het enige verschil is dat u in een trekkingsluiting moet toevoegen. Ik ben weg van huis voor de zomer en weg van mijn naaiende studio, dus het is al een tijdje gezien dat ik iets heb gehecht. Het was geweldig om deze te kunnen naaien, vooral omdat ik gewend raakte om deze afgelopen lente om om de andere dag te naaien.

Omdat de Randolph-markt een beetje anders is dan de normale kunstbeurzen die we doen, hebben we een beslissing genomen om een ​​deel van onze oudere inventaris aan het evenement te brengen. Deze oudere handtasstijlen zijn eigenlijk gemaakt van een mix van leer en stof. Brynn merkt momenteel alleen handtassen met leer gemaakt. Sommige van de oudere stijlen waren de Janey, Sierra en Samantha. Ze zijn klein, leuke, tijdloze en lichtgewicht zomerhandtassen, het beste voor tijden wanneer u alleen uw essenties nodig hebt.

Het is echt interessant om te zien dat de overgangen in Design Brynn in haar dienst heeft gemaakt door haar oudere handtassen te bekijken. Wat ik echter veel interessanter vind, is dat ze misschien een volledige cirkel komt met haar ontwerpen en terug te brengen naar de handtassen van haar collectie gemaakt van stof, zoals een gecoat canvas voor een beetje veel duurzaamheid. Ze zou graag een volledig veganistische optie aan haar klanten aanbieden.

Naast de voorbereiding op het evenement, was het evenement zelf leuk! Ik heb het evenement op zaterdag gewerkt. De ochtend was een beetje traag, maar als het eenmaal een beetje buiten de ochtend opgewarmd hadden we veel veel meer klanten. Onze eerste verkoop was een kleine portemonnee die de Dylan heeft genoemd. De verkoop was aan een ander van de verkopers die ze dacht dat het het beste was voor haar telefoon, contant geld en credit scores kaart.

Het was geweldig om vrouwen te zien waarderen en een aantal van de oudere tassen waar ik door heb gesorteerd voor het evenement, evenals enkele van onze veel populaire stijlen. Het was zo bevredigend ondanks alle betrokken werk!

Deel dit:
Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Facebook (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Vertrouw op de processaugust 6, 2018in “Daley Plaza”
Het nemen van het Localjune 15, 2018in “Opkomende ontwerpers”
Indoor vs. Outdoor EventsMay 16, 2018in “Chicago”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *