Introductie van Louis Vuitton Nano: Je favoriete LV -tassen, nu in kleine maten


Micro Bags zijn een van de meest polariserende trends naar huis in jaren, en ik heb wat ongelukkig nieuws voor degenen die willen dat ze zouden gaan Away (we lezen de opmerkingen! We horen je maatfrustraties!): Louis Vuitton is de ring binnengekomen met zeven gloednieuwe versies van enkele van zijn favoriete tassen, krimpt in kleine proporties.

De collectie heet Louis Vuitton Nano, en bevat miniaturen van populaire klassiekers zoals de Speedy, Noé en Alma, evenals nieuwere stijlen zoals de W en Soft Lockit. Vuitton beweert dat deze tassen exact dezelfde structuur en proportie, structuur en stiksels behouden die hun grote zussen hebben, en behalve de vermiste Vachetta -lederen bodem op de Noé BB, zien ze er allemaal ongelooflijk trouw aan hun inspiratie uit.

De Noé is de kleinste van de tassen, op 5,1 inch breed en 5,9 centimeter lang, en het is ook voor de laagste prijs van de collectie: $ 810. Aan de andere kant van het spectrum zijn de W en Soft Lockit beide 7,5 centimeter breed, die erin slaagt nauwelijks een iPhone 6 Plus te accommoderen. Beide tassen worden weergegeven in Veau Cachemire Leather, dat hen op $ 1.720 plaatst, het hoogste prijskaartje van het assortiment.

Bekijk de volledige regel hieronder, waarvan de meeste beschikbaar zijn om rechtstreeks te kopen vanaf de website van Louis Vuitton. Zie je hier iets dat je aandacht trekt?

Louis Vuitton Nano Alma Bag
$ 1.110 via Louis Vuitton

Louis Vuitton Nano Lockit Bag
$ 1.720 via Louis Vuitton

Louis vuitton nano noé tas
$ 810 via Louis Vuitton

Louis Vuitton Nano Pallas Bag
$ 1.110 via Louis Vuitton

Louis Vuitton Nano Speedy Bag
$ 810 via Louis Vuitton

Louis Vuitton nano turenne tas
$ 1.110 via Louis Vuitton

Louis Vuitton W -tas
$ 1.720 via Louis Vuitton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *