De portemonnees van Victoria Beckham tonen opnieuw een bewonderenswaardige hoeveelheid terughoudendheid


Ik begrijp dat ik dit al eerder heb gezegd, maar ik ontdek het nog steeds absoluut verwarrend dat een voormalige smaakvrouw nu een verscheidenheid aan volledig luxe, goed Vervaardigde portemonnees die worden aangeboden door enkele van de beste verkopers ter wereld. Is dit echt leven? Neem ik gekke pillen?

Beckham’s esthetiek heeft een lange methode gekomen omdat de dagen dat ze de lederen-chap-dragende koningin van de Britse wags was (vrouwen en vriendinnen van voetbalspelers, voor de niet-ingewijden), evenals stukken zoals de Victoria Beckham Two-tone Zowel hagedis als lederen greep demonstreren de klassieke, zwaar op maat gemaakte look die Vicky B’s de afgelopen jaren aan fantastische impact heeft gewerkt.

Als de mensen bij Pantone te geloven zijn (en zeker, waarom niet?), Wordt deze schaduw van romig, vrouwelijk roze verwacht dat het de enorme kleur van 2011 is. Ik zou de voorkeur hebben als het accessoireteam van Beckham had gekozen om het roze hagedis te accentueren Flap met grijs leer in plaats van fundamenteel zwart, maar deze combinatie produceert wel een volledig seizoen greep met een extreem elegante sfeer.

Mijn enige andere klachten is met het ontbreken van een optionele versie van de tas. Met een greep deze substantiële, zou een verwijderbare riem het veel veel flexibeler en nuttig hebben gemaakt. Afgezien van die twee gezeur, is deze tas echter een extreem goed stuk met net zoveel stijlcache als je zou ontdekken van vrijwel elk type andere merk op dit kostenpunt. OK, eigenlijk een veel meer gezeur: net als een aantal andere tassen van Victoria, lijkt het kostenpunt hierop een beetje hoog, hoewel het een groot beetje exotisch leer gebruikt. Echt, dat is de laatste kibbel. Koop bij Net-A-Porter voor $ 2750.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *