Chanel maakt de meest glamoureuze strandtas en handdoek set ooit


, het zeer welvaart zijn beide net als wij stervelingen en helemaal niet zoals wij. Ze zijn zoals wij, omdat ze schattige dingen willen hebben om met hun vrienden of op hun volgende strandvakantie naar het zwembad te gaan, maar ze zijn niet zoals wij in dat hun volgende Terry Cloth Beach -set van Chanel kan zijn.

De aantrekkingskracht van de grootte van Chanel is dat het het zich kan veroorloven om het soort leuke, eigenzinnige stukken kleine audience te produceren die een financiële druk op een kleiner merk zouden veroorzaken. Dat bevrijdt Karl Lagerfeld om een ​​beetje grappig te worden, en hij heeft het gedaan met alles, van pingpongpeddels tot surfplanken, waarvan de mode -obsessieven bekend staan ​​als thuisdecoratie. In dit geval brengt hij zijn talenten naar het strand.

De set, die deel uitmaakt van de Metiers d’art 2016 Parijs in Rome Collection en in winkels, zal u nu $ 1.650 terugbrengen voor de handdoek en tote samen. Het paar is gemaakt van katoenen Terry Cloth -patroon om eruit te zien als klassieke Chanel Tweed, en het materiaal en de kleurvariatie geven aan dat ze eigenlijk een behoorlijk functionele poolset zouden maken als je ze voor hun beoogde doel wilde gebruiken. Als je het geld gaat laten vallen, zul je ze waarschijnlijk echter veilig laten in je geweldige cabana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *