Ten slotte: een kijkje in Chanel’s Cruise 2016 runway tassen en accessoires


Chanel Fashion Shows zijn niet over het algemeen ongrijpbare evenementen. Ze zijn enkele van de meest goed gedocumenteerde gebeurtenissen in de mode, waarbij zowel media als gasten rapporteren via conventionele industriële nieuwskanalen en sociale media. Daarom was het zo vreemd dat we tot nu toe geen close-up shots van de Chanel Cruise 2016-runway-tassen konden krijgen.

De show zelf vond begin mei plaats op Seoul, Zuid-Korea, en omdat we dan alleen maar hebben gezien dat de collectie door traditionele, rechtopslagfoto’s was, die niet erg nuttig zijn wanneer ze proberen de tassen te spotten die worden gedragen Aan de zijkanten van modellen. Meestal verdeelt Chanel zijn eigen detailsfoto’s naar media in de dagen na een show, maar ze zijn niet opgedoken voor cruise.

Women’s Wear Daily heeft erin geslaagd om een ​​paar Chanel Cruise 2016 Accessories Lookbook -afbeeldingen in handen te krijgen voor de eerste aflevering van de Best of Resort 2016 -serie. Bekijk hieronder enkele afbeeldingen van de uitgebreide geweven tassen van de collectie, bloemenmanchetten en meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *