De beste tassen van New York Fashion Week Fall 2018’s Celebrity Deevices


Ik heb zowel goed nieuws als slecht nieuws. Het goede nieuws is dat de bekende mensen die tijdens de New York Fashion Week zijn gefotografeerd, niet langer automatisch een tas vervoeren vanuit de show van de ontwerper die ze bijwonen; In plaats daarvan zijn ze veel meer kans om zowel indie hedendaagse merken als leukere Europese ontwerpers te kiezen. Dat betekent dat de tassen die we bij NYFW bespioneren minder repetitief zijn, en zijn gemiddeld veel veel leuker om naar te kijken.

Het slechte nieuws is dat een steeds groter wordend percentage van de mensen die buiten de shows zijn gefotografeerd, bloggers of Instagram-beïnvloeders zijn in plaats van conventionele sterren, waar ik weet dat veel van je niet zorgen. Naar mijn mening heeft het zowel voor- als nadelen, maar in dit geval lijkt het een beter assortiment zakken te impliceren, dus ik val ervoor. Bekijk hieronder onze favorieten van de scène buiten de shows van dit seizoen.

(Oh, en niet om op te scheppen, maar we vonden twee beroemdheden die zakken uit mijn lijst met keuzes droegen die ideaal zouden zijn voor precies dit doel.)

Aimee -nummer
Zoals u weet als u ergens in de omgeving woont, zag NYFW een paar dagen van heel slecht weer. De bontjas van Aimee Song was misschien niet de optimale paraplu, maar haar Chanel -flapzak was een ideale regenachtige dagkeuze. Winkel Chanel via Vestiaire Collective

Aimee -nummer
Oscar de la Renta heeft een leger van modellen en beïnvloeders uitgerust met zijn Tro -tas ter gelegenheid van de show van het merk, waaronder Aimee. Koop de Oscar de la Renta Tro Bag via Farfetch.com ($ 2.390)

Blake Lively
Blake Lively rolde naar de Michael Kors -show met een tas van een van haar andere favoriete ontwerpers: Christian Louboutin. Dit is de Louis Vuitton X Christian Louboutin Consumer Tote, van een samenwerking enkele jaren geleden.

Camila Coelho
Over Louis Vuitton-tassen gesproken bij niet-Louis Vuitton shows: Camila Coelho, koningin van de Braziliaanse bloggers, bracht deze kleine Malle naar NYFW. Winkel de Louis Vuitton Petite Malle Bag via Louis Vuitton ($ 9.300)

Camila Coelho
Op de Michael Kors -show droeg Camila echter een tas van haar gastheer. Winkel de Michael Kors Mia neemt het op tegen tas via Saks ($ 903)

Camila Coelho
Camila kan ook hedendaags doen – ze droeg de Danse Lente Johnny Bucket Bag naar de Tibi -show. Winkel de Danse Lente Johnny Bucket Bag via Moda Operandi ($ 380)

Caro Daur
Ik impliceer niet om op te scheppen of zo, maar ik voorspelde dat de Balenciaga Bazar -tote van Caro Daur dit seizoen gemakkelijk op straatstijl aas zou zijn. Koop de Balenciaga Bazar -tas door Bergdorf Goodman ($ 1.750)

Chriselle Lim
Chriselle Lim was overal in de New York Fashion Week; Eerst betrapten we haar met een Chanel -top met een flapzak. Koop Chanel -tassen door Vestiaire Collective

Chriselle Lim
Vervolgens is ze de eerste persoon die we in het wild hebben ontdekt met de eerste tassen van Clare Waight Keller voor Givenchy. Shop Givenchy Tags door Neiman Marcus

Chriselle Lim
Ze ging ook strepen op strepen met de Roger Vivier Viv Cabas topgreep. Winkel de Roger Vivier Viv Cabas Top deal met Bag via Neiman Marcus ($ 2.650)

Chriselle Lim
Eindelijk hebben we Chriselle gepakt met de nieuwste look van de rij. Koop de Row Double Circle Bag door Barneys ($ 1.850)

Danielle Bernstein
Net als Camila vóór haar, droeg Wewore What’s Danielle Berstein deze kleine Danse Lente-tas, die veel vooruitstrevende stijl inpakt voor een beschikbare prijs. Winkel de Danse Lente kleine Johnny Bucket Bag via Moda Operandi ($ 380)

Darcy Penick
Af en toe vangt de paparazzi een goedgeklede vrouw op Fashion Week die geen Insta-ster of conventionele beroemdheid is. Hier werd Shopbop -CEO Darcy Penick gebroken op weg naar een show met een Céline Small Clasp -tas.

Francesca Kray
Dit is zanger Francesca Kray, op weg naar Alice + Olivia met een kleurrijke Hermès Evelne -tas. Winkel de Hermès Evelyne via Hermès ($ 3.300)

Glenda Bailey
De Céline Clasp -tas lijkt een favoriet van leidinggevenden te zijn; Harper’s Exposition Editor-in-Chief Glenda Bailey droeg de mediumversie.

Hailey Baldwin
Hailey Baldwin liep deze week verschillende keren de landingsbaan; Hier verliet ze een show met een Alexander Wang Rogue -tas. Winkel de Alexander Wang Rogue Bag via Farfetch.com ($ 1.276)

Irene Kim
Gecertificeerd It Girl Irene Kim koos voor een van de nieuwste tassen van Coach. Koop trainer tassen door coach

Isabeli fontana
Isabeli Fontana is meestal met pensioen gegaan uit de catwalk, maar de Braziliaanse charme was altijd een favoriet van Oscar de la Renta, en dit seizoen kwam ze terug om de show bij te wonen met de Oscar de la Renta Tro Bag. Koop de Oscar de la Renta Tro Bag via Farfetch.com ($ 3.190)

Isla Fischer
Het lijkt erop dat Isla Fischer een beetje overweldigd was en de Kate Spade -show verliet, maar haar Kate -tas ziet er nog steeds geweldig uit. Koop Kate Spade -tassen via ShopBop.

Jamie Chung
Jamie Chung koos een van de tassen uit de allereerste accessoires van Sacai. Koop de SACAI Top deal met Bag via Farfetch.com ($ 612)

Jourdan Dunn
Jourdan Dunn is een van de modellen die nu zo vaak aanwezig zijn als ze ze lopen. Bij Michael Kors,Ze zat op de eerste rij met een Bancroft -tas. Winkel de Michael Kors Bancroft -tas via Saks ($ 990)

Kiku Mizuhara
Ik zou het je niet kwalijk nemen als je wordt afgeleid door de geweldige jas van Kiku en zich niet realiseerde dat ze een dinky tas van trainer droeg, maar ik zou willen voorstellen dat beide opmerkelijk zijn. Koop de trainer dinky tas door trainer ($ 495)

Laverne Cox
Laverne Cox ging de volle dame in rood om Prabal Gurung te zien met een Elena Ghisellini Angel Bag op sleeptouw. Koop de Elena Ghisellini Angel Bag door Bloomingdale’s ($ 777)

Lupita Nyong’o
Lupita Nyong’o nam een ​​moment van haar Super-Musy Black Panther-promotieschema om de Calvin Klein-show met een van de nieuwe tassen van het merk te laten vallen.

Nicky Hilton
Nicky Hilton is angstaanjagend goed in de Socialite -look van Upper East Side. Ook zij droeg een Oscar de la Renta Tro -tas naar de show van het merk. Koop de Oscar de la Renta Tro Bag via Farfetch.com ($ 2.390)

Nina Agdal
Het is moeilijk om een ​​riemtas over een jas te dragen, dus Model Nina Agdal droeg haar vintage Chanel in haar hand. Koop Chanel -tassen door Vestiaire Collective

Rotsachtige Barnes
Het is misschien koud, maar Insta Star Rocky Barnes slaagde er nog steeds in om op de een of andere manier op de lente te lijken in een hete roze trui en Charlotte Simone Lil Pop Bag. Winkel de Charlotte Simone Lil Pop Bag via Moda Operandi ($ 300)

Romee Strijd
Beltzakken gebeuren, jongens. Ik weet dat je het niet hebt, maar het gebeurt. Hier droeg Model Romee Strijd een Miu Miu -riemtas aan op weg uit een show. Koop de Miu Miu -riemtas via Farfetch.com ($ 1.530)

Shiona Turini
Stylist en redacteur extraordinaire omarmden het slecht weer met een geuljurk en een Kate Spade Watson Lane Sam Tote. Winkel de Kate Spade Watson Lane Sam Tote via Kate Spade ($ 198)

Sofie Valkiers
Negeer het vreemde doorschijnende korset om me te helpen een andere vraag te beantwoorden: wie maakt de tas die Sofie Valkiers draagt?

Tess Holliday
Plus size model Tess Holiday droeg onze vele schandelijke beroemdheden van de week: de Kate Spade muilde rieten alligatortas. (Het was ook een van mijn straatstijlvoorspellingen!) Koop de Kate Spade Moerde rieten alligatortas door Shopbop ($ 398)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *